Snelle levering en goede verpakking.

Duidelijke en mooie site. Alles was goed ingepakt.

Snel en netjes verpakt

Snel en netjes verpakt

Vlotte levering, duidelijk malicontact

Prima site, snelle levering en duidelijke communicatie.

Nvt

1 woord: Super!

Voor mijn zoon zijn verjaardag hebben wij het thema ‘Piraat’. We hebben een schatkist-doosje en daarin moesten munten. Via Google bij jullie gekomen, nou wij zijn zeer tevreden! 2 kg aan chocolademunten gekocht. - Super maat - Super lekker - Super snel geleverd Dus in 1 woord: Super! Wij komen zeker terug!

Geweldige service !!!!

Heerlijk snoep, heel snel geleverd prima verpakt niets dan lof

Lekker veel voor weinig. Ik vind het bestwil veel voor veel

Ze vond het fijn

Ik had een zakje snoep gestuurd en het bleek een hele grote zak te zijn. Heel fijn.

Snel

Veel besteld, super snel geleverd, TOP!

Zoals gewoonlijk goede en snelle levering van heerlijk snoep

Zoals gewoonlijk goede en snelle levering van heerlijk snoep

Heerlijke snoep en echt niet oud of hard

Snel geleverd goed verpakt en vers snoep geweldig naar mijn idee

Snel bezorgd en lekkere snoep!!!

Heb 2 silo's met zure bommen besteld. Snel geleverd en snoep is zoals ze horen te zijn (lekker zacht, beetje zuur)

positief!

snelle en goede service!

Mijn aankoop werd snel geleverd en ben erg tevreden over de kwaliteit van het snoep. Dankuwel!

Snelle service en op tijd binnen gekregen besteld hier best vaak

Heerlijke producten goed verpakt.

De producten zijn heerlijk. Er is veel aandacht besteed aan goede verpakking zodat de producten onbeschadigd aankomen.

Ik vind het super om hier te bestellen. Je hebt het de volgende dag in huis, en je hoeft niet meteen te betalen. Er mogen alleen nog wel wat meer snoep keuzes zijn.

Veel keuze, snel geleverd en goede kwaliteit. Alles netjes verpakt.

Tevreden met de stipte afhandeling

Ik ben tevreden over de interactie met de website; de probleemloze administratieve afhandeling en de keurige bezorging binnen de afgesproken tijd in een stevige en nette verpakking

DELICIEUS!!!!!!!!!.......ZALIG GEWOON.

Heerlijk , en had deze site al eens bezocht .... maar had enorme trek in KRUIDNNOTEN En waren snel thuis, en .....open gemaakt en lekker bij de thee een portie genuttigd...en een Heerlijke HERFST Chocolade erbij kan je middag niet meer stuk..... Wat kan een mens blij zijn met iets echt OER HOLLANDS.......

Alles top geleverd

Mond aan Mond reclame.Uitstekende service!

Snelle service, goede kwaliteit

Wij bestellen soms zakken met gemengd snoep. Bestelling is altijd snel geleverd en altijd lekker snoep en een goede variatie.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551