Veel keus, heerlijke producten en snelle service

snel besteld en bericht ontvangen van verzenden.

Maar elke dag werd het een dagje later: vrijdag besteld en verzonden maar pas op woensdag aangekomen. waarschijnlijk een postnl probleem.

Site goed aflevering moet beter

Goed maar niet op adres afgeleverd wat een winkel is en gewoon zeggen we hebben je gemist

Gemakkelijk te bestellen en en heel vlugge levering. Zeer tevreden .

makkelijk bestellen

alles ontvangen, op naar de volgende keer. alles makkelijk kunnen vinden en op voorraad. handig dat je via afterpay kan betalen.

Het is lekker.

Het was op tijd bezorgt en het is lekker en het is goedkoop.

Ik vind het zeer goed dat er allergenen bij staan!! En snelle levering.

Top !

Super snelle levering, alles netjes verpakt.

De bestelling gaat echt razendsnel en ze doen wat ze beloven. Levering volgende dag . Geweldig!!!

Normaal alles goed nu nuet

Goede ervaringen maar nu niet pakte te zak drop er uit scheurden helemaal open alles op de grond

Goede prijs en snel geleverd.

Top !!

Vlug ontvangen bestelling , goed ingepakt !! Lekkere snoep , veel keuze !! Goede prijs !!!

s'ochtends besteld, diezelfde dag nog verzonden!

Al vele malen hier iets besteld groot assortiment snelle levering en prima kwaliteit echt voor herhaling vatbaar

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Snel en heel goed verpakt verzonden

Als ik lekker wil snoepen denk ik altijd eerst aan jullie

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Prima site. Vlotte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gewoon goed!

Helder bestelproces, leuke producten, snelle levering.

snelle levering, goed product

de levering was supersnel en de producten zijn prima.

Super goed verpakt! Kwaliteit top!

Voor herhaling vatbaar!

Dik in orde!!

Prima en snelle levering. Dik in orde! Voor herhaling vatbaar!

Super en alles dik in orde

Zeer snelle verzending, alles heel goed ingepakt en beschermd, TOP!!! Bedankt :-)

Snelle levering!

Bestelling werd snel geleverd. Keurig op de hoogte gehouden met emails.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551