Was skeptisch, nu niet meer

Als programmeur ben ik altijd sceptisch over websites zonder thuiswinkelwaarborg, maar heb gelukkig een goede ervaring. De bestelling werd direct op de post gedaan en de dag erna ontvangen.

Hele snelle levering

super

super winkel veel keuze lekkere snoep goed koper dan hier in de winkel word thuisbezorgd je krijgt tracktrace nummer van je paket ik ben zeer te vreden bedankt tot de volgende keer

Snelle levering, verpakking niet als verwacht.

Bestelling kwam inderdaad de volgende dag al binnen. Helaas zijn de chocoladespookjes van Martinez niet verpakt in het goudkleurige vensterdoosje zoals op de site staat (of in een origineel Martinez rood/wit doosje) en dus niet zo fraai als cadeautje.

Snelle levering - ruime keuze - goed verpakt - TIP TOP in orde

Snelle levering, super kwaliteit

Zeer tevreden, duidelijke site en snelle levering. Kwaliteitsvolle producten

veel keuze,en snoep goede services

Ik was op zoek naar de drop,die hier vroeger in de winkel,in stopflessen zat.bij de snoepstore kon ik dit weer vinden,erg veel keuze,snelle levering,en goed te vinden,van deze kant een dikke pluim.ik ben nog niet uitgesnoept

Prima service en snelle levering

Is geweldig

Snel en goed geleverd

De order keurig afgewerkt

Een zeer snelle en correcte aflevering van de bestelling.

Duidelijke en snelle service!

Ik had snel een kado nodig die de volgende dag bij de jarige bezorgd moest worden. Ik bestelde het om 12:30 en om 13:30 kreeg ik al een bericht dat het onderweg was. De volgende dag is het prima op tijd bij de jarige afgeleverd dus helemaal top!

Snel leverbaar en zo lekker. Alles. Eenvoudig en snel te bestellen. Overzichtelijk

Snel

Lekker snel bezorgd

Snel en heerlijk

Snelle levering ,heel veel keus en keurig verpakt. En niet te vergeten heerlijk snoep

Tevreden en toch teleurgesteld.

Ik werd ietwat misleid. Zocht een zak van 3 kilo bananenschuimpjes, dit werd op jullie site ook als zodanig omschreven. ( banaantjes 3 kilo) Vervolgens krijg ik 3 zakken van 1 kilo toegestuurd, dat is ook 3 kilo......snap ik...... maar ik had het prettiger gevonden dat er dan geen 3 kilo maar 3 x 1 kilo achter het product had gestaan. Over de verdere afwikkeling ben ik tevreden, ook de bezorging was keurig op tijd en onbeschadigd heb ik mijn bestelling ontvangen.

Snelle bezorging.

Bonbons Zit in een mooie stevige doos luxe doos. Smaken superv Snelle bezorging

De keuze is reuze…

Mijn zoontjes lusten van Red Band Magische snoepmix alleen de toversleutels graag. Met als gevolg dat de aardbeien en zure staafjes over blijven. Zo betaal je duur voor een paar toversleutels. Nu kwam ik via Google langs deze geweldige online snoepwinkel! Nu twee dozen (á 100st) toversleutels besteld en kunnen ze voorlopig vooruit! Met de prijs, kwaliteit en de snelheid van bezorgen ben ik ook heel erg tevreden!

Het snoepgoed werd geleverd zoals afgesproken op de website. Top. Heb een kenner het snoep laten proeven maar vond het snoep op de markt toch lekkerder. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

snel goed en betrouwbaar

Snelle levering van de bestelde producten

Snel en netjes

De bestelling was er heel snel Kids vinden het snoep heerlijk

prijs / kwaliteit en op tijd

prijs en kwaliteit verhouding is goed, snelle levering, duidelijke site

Goede kwaliteit en service bedankt

Fantastisch bedrijf,voor al het lekkers

Zeer goed en snel geholpen altijd,en hoge kwaliteit. Met snoep die in winkels al jaren niet te verkrijgen zijn.

Lekker smikkelen van goede kwaliteit snoep

Lekker en veel voor een mooie prijs, zelfs manlief tegen moeten houden om alles niet binnen 1 week op te eten (6 kilo):-)

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551