Heel goed!!

Bestellen en met 2 dagen heb je het in huis, mijn kleinkinderen vinden het een feest als ik het pakje thuis krijg. Vind het wel jammer dat niet altijd alles op voorraad is, maar het is goed zo hoor!!

Erg tevreden

Snelle levering, goed verpakt, erg lekker Zeker om aan te bevelen

super

super

Goede zoals beloofde levering!

Goede zoals beloofde levering Niks op aan te merken!

Zoals altijd snelle en uitstekende service

Gewoon top!

Lekker vlot geleverd!

Snoep is lekker en goed verpakt. Ook snel geleverd. Prima dus.

Lekker!

Lekker snoep! En snelle verzending!

Briljant zo snel

Wij zijn wonend in Duitsland en ik kwam als kind al vaak op de markt in hoevelaken om snoep te kopen. Mijn man is dol op alle drop die iets met salmiak heeft en die is hier niet te koop. Door Corona ook weinig bezoek naar Nederland en andersom. Daarom perfect om het te kunnen bestellen

Lekker positief

Wederom netjes op tijd mijn bestelling ontvangen. Tip: vaste klanten belonen

Heerlijk snoep

Echt heerlijke snoep en snel geleverd

Heel goed en vlug bezorgd en goed verpakt.

Goede ervaring met de service.

Snel

Bestelling wordt keurig verzorgt

Snelle service en goede kwaliteit

Ruime keuze

nvt

Goede site, veel keus, snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Lekker!

Lekker snel bezorgd en voor een goede prijs

Dank je wel voor de lekkere suikervrije snoepjes. En zeer snel geleverd echt een aanrader.

snel geleverd

lekkere pepernoten

Keurig verpakt, goede kwaliteit chocola

Keurig verpakt, goede kwaliteit chocola

Wat ik nergens kon vinden had snoepwinkel.wel!

Groot assortiment! Prijs kwaliteit in goede verhouding en nette bezorging en goed verzorgd! Blij mee!

Uitgebreide keuze, makkelijk bestelproces, snelle bezorging

Het product dat ik zocht was makkelijk te vinden en duidelijk voorradig, want het was de volgende dag in huis. Het snoep was netjes verpakt. Goede service!

Goede producten, zorgvuldige levering

Lekker snoep, goed verzorgd gekregen.

deze koop is prima bevallen

duidelijke site. makkelijke site. en veel keus. prima aankoop

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551