Supergoed

Ruim assortiment, overzichtelijke website en ook de levering ging zeer vlot

Snelle levering.. netjes verpakt...

Verpakking was open

De clip van de doos was er van af… dus wel ja..

Lekkere drop besteld; snel geleverd

Niets op aan te merken; snel besteld, snel geleverd. Prima!

Snel en netjes geleverd

Hele snelle levering, netjes verpakt en via mail werden we goed op de hoogte gehouden. Bestellen zeker weer een keer.

Snelle levering en keurig verpakt

Bestel regelmatig en ben zeer tevreden.

Geen lekkere smaak van het snoep

Ik hoopte dat het echt snoep was zoals je in de winkel gewend bent maar het is erg low budget en dat proef je!

Echt een aanrader.

Wij zijn vaste klant bij Snoepstore

Super snel en wel zo makkelijk

Daar waar de winkels het laten afweten staat snoepwinkel paraat om ons favoriete snoepje te leveren!!!

Snel het strooigoed in huis, top!

Voor een thema avond had ik snel strooigoed nodig. Door de snelle levering, kanonnade thema avond een groot succes worden.

Heerlijke drop

Super snelle levering

Lekker snoep veel keuze

Veel lekker snoep voor weinig geld! Erg tevreden, netjes en snel geleverd.

Goed assortiment

Snelle verzending

Snelle levering, keurig netjes verpakt.

Vandaag besteld, morgen snoepen!

Ik had een kilo trollen drop besteld en ik ontving gelijk een bevestiging en een bezorg moment van post nl. Zo makkelijk, zo snel!

Ben zeer tevreden over de bezorging, en de producten

Dit was de eerste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst, en heb er een goede ervaring mee opgedaan. De bestelling was er de dag erna al en alles was zeer goed en netjes ingepakt. Ik ga hier nog wel vaker bestellen, het is erg goed bevallen.

Vind echter 1 ding niet handig. Als je een artikel in je winkelmandje toevoegt, dan kan je daarna niet verder winkelen waar je bent gebleven. Je begint dan weer helemaal bovenaan. Verder heerlijk drop en topservice.

Hoewel er enthousiast gereageerd werd op onze traktatie, bleek dat er niet genoeg was voor iedereen.

Ik had 80 zakjes besteld. Hoewel er 70 gasten waren, bleken er niet genoeg snoepzakjes voor iedereen. Heel erg jammer, want diegene die wel een zakje hadden waren erg enthousaist en ik had graag iedereen een zakje gegeven..

Mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Supersnelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Toppie

Eerst keer dat er een foutje is gebeurt maar werd onmiddellijk rechtgezet. Lekker snoepjes

GE-WEL-DIG!!

Heel vriendelijk en behulpzaam! Fantastische klantenservice! Ik had een fout gemaakt met de bestelling, deze werd, na één telefoontje, direct recht gezet. Zak snoep is alsnog netjes en op tijd, geleverd! Dank hiervoor!!

De snoep die ik ontvangen heb is oud en plakkerig.

Snelle levering maar oud snoep

Vlug en Vlot

Vlug vlot en lekker....

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551