Goede en snelle levering

De snoep die ik nu voor de 2e keer heb besteld is super daar ze niet in de supermarkt te verkrijgen zijn

Snelle levering en lekker snoep

Snoepzakjes besteld en deze werden Snel geleverd. Zat veel lekker snoep in. Was hier een succes met uitdelen.

Enorm snelle levering !

Eerste bestelling en tevreden van de snelheid van levering. U heeft er een klant bij!

Super beding en de dag nadien al thuis ontvangen

Heel tevreden

alles in orde en vlotte bediening

vlugge levering

Zeer goed niets op aan te merken

Zeer veel keuze, vlugge levering en goed ingepakt. Ik bestel zeker terug. Thx

Op tijd en goed verpakt

De bestelling ging soepel en het bestelde werd keurig op tijd afgeleverd

Makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering en kwaliteit is top. Zeker een aanrader.

Gewoon: uitstekend

Snel geleverd, goede prijs en gewoon goed.

Snel

Heel goed.

Goed verpakt vlug bezorgt en lekker

Alles dik inorde

Zeer goed ingepakt en zeer goede kwaliteit van snoep.

Heel goed en snelle service

Ik heb voor de eerste keer bij jullie besteld. De service is goed en de kwaliteit ook. Netjes verpakt. Veel keus in suikervrij snoepgoed.

Snelle service, lekkere snoep

Aanrader, ik ga zeker hier vaker bestellen

Allemaal gelukkige gezichtjes …

Goed en snel

Prima ervaring, uitgebreide keus

Veel keus en snelle levering

Veel soorten chocolaatjes en bonbons en heel erg lekker. Snel geleverd en goed verpakt en de chocolade zelf zit in een mooi doosje.

Heerlijk

Snel geleverd en goed van kwaliteit

Pakket kwam snel en was zoals verwacht

Prima levering en service

super

mij ervaring is super goed besteld en netjes geleverd ook nog een super snel zo graag tot de volgende bestelling dan maar

super overzichtelijk

Mijn ervaring met snoepstore is goed, overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. voor herhaling vatbaar snelle levering.

Kwaliteit drop slecht

De service was perfect. Snelle levering alleen ik had drop besteld van horen, zien en zwijgen. Ik had het nodig om ze per 3 in temaken. Al extra veel besteld voor foute. Had 1500 gr besteld. Heb dus tekort want bijna 500 gram waren slecht. Kunnen jullie ook nix aan doen natuurlijk maar was niet heel handig als je het specifiek nodig hebt

Goede site

Gemakkelijk te bestellen. Veel keuze in suikervrije snoep. En snel geleverd.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551