Goede site

Gemakkelijk te bestellen. Veel keuze in suikervrije snoep. En snel geleverd.

Positief

Mijn ervaring was erg positief keurig verpakt netjes op tijd. En het viel letterlijk in de smaak bij de snoepkontjes.

Goede service snelle levering

Goede ervaring alleen bezorgkosten vrij hoog.

Wat ik besteld heb is geleverd. Jammer dat er niet nog een gezellig extra snoepje ofzo bijzat als verrassing

Okay

Exelent

Altijd netjes verpakt en snelle levering

Snel en lekker

Snelle levering van heerlijke suikervrije snoepjes

Alles Prima !!!!!!!!!!!!!

Zéér snelle en perfecte levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Fijne en makkelijke site, veel producten

Snelle levering en goed verpakt.

Veel keus en eindelijk suikervrij te koop Een tevreden klant

Perfect, ben zeer tevreden

Besteld en was gelijk verzonden. Goed ingepakt ik ben zeer tevreden

Uitstekend!

Duidelijke website, gemakkelijke bestel- en betaalprocedure, snelle levering!

Heel tevreden

ziet er netjes uit !! lekker makkelijk een top prijs en een super snelle levering wij zijn heel erg tevreden

Mijn compliment

Super snel en netjes vepakt,super goed

Ik zit al heel lang te wachten op mijn bestelling

26-06 mijn bestelling gedaan van €34,00 Nog steeds niets ontvangen. Het is nu 03-07!

Geheel volgens gemaakte afspraken

Het bestellen verliep vloeiend, de ractie was snel en nauwkeurig, de aflevering correct.

Groot assortiment en snelle levering. Alle artikelen netjes verpakt

snelle levering en goed verpakt

Zeer correcte service en snelle levering

Bestelling na volgende dag al ontvangen.

Snelle levering, veel te veel keuze

Wat een boel keuze, dat leverde bijna keuzestress op. Gelukkig ook precies gevonden wat ik zocht. Chocolade munten, voor bij het afscheidstasje na het wie is de mol feestje! Fijn buiten Sinterklaastijd. Levering was heel snel

Snelle en keurige afhandeling van het bestelde.

Eerst een vraag via de mail met de volgende dag het antwoord. Daarna een vlotte afwerking van de bestelling.

Snelle levering en netjes verpakt, ga zeker vaker wat bestellen.

Levering was erg vertraagd (mogelijk door PostNL)

Groot assortiment, belofte van datum levering werd helaas niet ingelost- was een halve week later. Wel fijn dat het pakketje door de brievenbus kon, en complimenten voor het brede assortiment.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551