Snelle levering, netjes verzorgd

Zeer tevreden met de snelle levering van de snoepzakjes. Netjes verpakt, waardoor alles ongeschonden is overgekomen. Heel erg bedankt!

Vlug ontvangen en goed verpakt rede om wel meer te bestellen

Heerlijk snoep

Korte leveringsduur en heerlijk snoep. Om van te smullen. Een echte aanrader! voor ieder wat wils!

Leuke snoepzak, snel geleverd

Een gevarieerde, goed gevulde snoepzak voor een prima prijs. Fijn dat er ook glutenvrije snoepzakjes zijn zodat ik daarvoor niet ergens ander op zoek hoefde. Ze werden heel snel netjes in een doosje bezorgd. Kinderen reageerden heel enthousiast!

Prima webshop met groot assortiment

Op zoek naar slangen en spinnensnoepjes voor het reptielenfeestje van onze zoon zijn we hier terecht gekomen. Leuk en groot assortiment om uit te kiezen en heel handig, zakjes snoepjes voor in bijv een uitdeelzakje. Enige nadeel, in de mail werd aangegeven dat t te leveren pakketje door de brievenbus zou passen. Dus wij waren op de dag van levering niet thuis. Maar een doosje van 12 cm hoog past niet door de brievenbus...... Gelukkig kwam de PostNL bezorger nog een x terug.

Super snelle levering en uitgebreid assortiment

Ik ben zeer tevreden ales verliep super makkelijk en snelle bexorging.

Echt top!!

Bestelling geplaatst. Echt super service en snel geleverd. Groot assortiment. Kreeg netjes via mail track and trace code. Zal zeker vaker wat bestellen

Snel en niet duur

12:57 besteld en om 13:03 lag het al klaar voor Postnl. Ook zeer fijn dat ze niet bij GLS zijn aangesloten.

Duidelijk op de hoogte gehouden van het proces en levering zoals verwacht.

Snelle levering, zakjes snoep zijn ideaal en niet duur!

Super snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Perfect!

Zeer snelle levering

De eerste keer een bestelling geplaatst bij de snoepstore; Zeer tevreden over de snelle levering en de prijs.

Netjes bezorgd maar....

keurig de volgende dag bezorgd. Wel een aantal onduidelijkheden. Ik heb Heksendrop besteld. Keuze was 1000, 3000, 6000 gram. Terwijl het allemaal zakken zijn van 1 kg. Verder vond ik het winkemandje niet handig. Klikte je rechtsbovenin dan was je winkelwagen leeg maar er stond al wel iets in. Daardoor veel te veel besteld. Dit zag ik pas bij het afrekenen en doordat ik te snel door klikte (mijn fout dus) was mijn bestelling veel te veel.

Snelle verzending goed verpakt helemaal top!

dfgdf

sdfdsf

De snoepwinkel aan huis gebracht!

Heerlijke suikervrije snoepjes!

Alles okay

Bestellen ging makkelijk, communicatie vanuit de winkel was goed

Snelle aflevering en een goed product

Uitstekende website

Heel plezierig en snel

Xx

Xx

Snel en correct

1 dag tussen bestelling en levering! Levering klopte, goede prijs kwaliteit!

Snel geleverd (de volgende dag). Smaakt heel lekker

Precies wat ik bestelde en snel geleverd.

Snel bezorgd en precies wat ik wou. Ik hoef de komende weken mijn favoriete snoep niet meer te kopen!

Supersnel en accuraat

Supersnel en accuraat

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551