Alles is zeer vlot en goed verlopen. Op de site is alles heel duidelijk en snel te vinden. De verzending is vrij snel aangekomen zonder problemen. Kan het zeker aanraden!

geweldig

dit is de plek om kruidnoten in grote volumes te bestellen, ook in het voorjaar

Te laat aangekomen

Er werd vermeld bij de bestelling dat die op donderdag 29 april zou aankomen, maar uiteindelijk kregen wij die op vrijdag 30 april. De timing was wel belangrijk voor ons. Bovendien vonden wij ongeveer twee munten per zakje (van 1 kg) maar half bedekt met aluminiumfolie. Wel lekkere chocolade. Misschien zou het beter zijn om wit, melk en donker te gebruiken voor meer variatie. P.S. wij zijn heel blij met de prijs. Good value for money!

Gewoonweg lekker!!!!

Njam njam njam

Bestelling hoe gegaan en vlug ontvangen.dus tevreden

Snelle service en goede producten

Kwaliteit van de producten is goed. snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle bezorging

Super snelle service en zo fijn dat er een ruimer assortiment suikervrij snoep is.

Helemaal top!

Heb een doos vol roze geboorte chocolade munten besteld als traktatie voor onze zoon op school. Erg handig, omdat het voorverpakt is, en dat dat de regel tegenwoordig is met uitdelen van snoepjes. Bovendien natuurlijk zelf ook een paar geproefd en ze zijn heerlijk!

geweldig

super eenvoudig en gemakkelijk en heel overzichtelijk

Super levering.

Mijn ervaring met snoepstore is geweldig. Dit was de eerste keer dat ik besteld heb en ik ga dat zeker vaker doen echt een top service en levering.

Geweldige snelle service

Prettige site. Supersnelle levering

Heerlijk!

Fijne producten en een zeer snelle levering.

Goed en snel

Prettig en product goed verpakt

Gewoon heel goed!!

De ouderwetse snoepjes zijn heel erg in trek bij mijn kleinkinderen, en bij elk snoepje heb ik een verhaal over vroeger, dit vinden ze geweldig!! Plus dat er heel veel kleine kinderen in mijn buurt wonen en ook bijna elke dag om een snoepje komen, geweldig!! Ze noemen mij " de snoepjesoma" . Dus daarom maak ik heel veel gebruik van " de snoepstore"!!

Goed en snel.

Prima site, makkelijk te bestellen. Snel geleverd en snoep is zoals verwacht.

Ruime keuze, snelle levering

Groot aanbod en zeer interessante prijzen, Ook direct geleverd in België. Top

makkelijk en snel

De website was toegankelijk en makkelijk in te vullen. Bestelling geplaatst, betaald en werd de volgende dag al geleverd/

Dit was de eerste keer dat ik bestelde, is prima gegaan, alleen 2 lege rollen van inpaktape in de doos, dit is toch geen opvulmiddel !!!!

Super gewoon

Vandaag besteld morgen In huis en de prijzen zijn ook gewoon super drie duimen omhoog

Goede ervaring mee.

Duidelijk omschreven hoeveel er in bijv 100gram zit. Ook het lijstje er bij voor de allergieën. Kortom ze doen wat ze beloven! Kom zeker nog een keer terug.

Perfekt

Makkelijk op de site te regelen, goeie trace en trek, goed verpakt

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551