Heel netjes ingepakt en de snoep smaakt naar meer.

Er is met veel zorg ingepakt, dat valt gelijk op

Supersnelle complete levering

Makkelijke website, duidelijke omschrijving. Snel geleverd

Snelle bezorging naar de UK!

Goed op tijd geleverd

Zeer positief

Lekker snoepen, correcte prijs. Zure snoep mix is meer gesuikerd dan zuur naar mijn goesting.

Super snelle levering

En gelijk reageren op de mail

Zeer snelle levering

Voor eerste keer besteld binnen 2 dagen geleverd zal zeker weer hier bestellen

Lekker en leuk snoep.

Veel keus, lekker, makkelijk te bestellen en snel netjes afgeleverd!

Leuke site, veel keuze en snelle levering

Een leuke site met zeer veel keus! En...daarbij ook nog eens een snelle en correcte levering! Top!

Snel en conform afspraak geleverd

Leveren conform afspraak en kwaliteit is prima

goed maar met gratis verzending voor België

goed maar een gratis verzending zou nog Top zijn

Snel je levering, goed verpakt

Alles komt goed overeen met de omschrijving op de website.

Goedkoopste en snel geleverd!

Goede ervaring: de goedkoopste, en daarbij snel geleverd.

als nieuwe klant heel erg prima goed

prima kwaliteit op tijd bezorgt ook al was het op een zaterdag fijn zo graag tot een volgende keer

Uitstekend service/kwaliteit

Uitstekend prijs kwaliteit/ snelle levering, goed verpakt en hygienisch Snoep.nl staat onder mijn favorieten

Goed en snel.

Altijd snel geleverd en goed verpakt.

Geweldige site

Supersnelle service en netjes verpakt

Goede klantenservice, snelle bezorging en heerlijk product

Ik belde op de valreep en alsnog kon het product ingepakt en verzonden worden zodat ik het de volgende dag had. Super goede klantenservice dus! Ik kreeg het idd de volgende dag en het was heerlijk! :)

Alles OK.

Ruime sortering in (suikervrij) snoep - snelle levering - niet duur (dankzij lage drempel voor gratis verzending).

Goede ervaring, vlotte afhandeling en 'lekkere' aflevering

Lekker zoals beloofd...

Super en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en keurig verpakt en snel geleverd!

In één woord: geweldig!

Precies zoals afgebeeld en een snelle levering!

Snelle levering, en netjes verpakt.

Geweldige kwaliteit en gemakkelijk

Super gemakkelijk bestellen, duidelijke website, redelijke prijzen/goedkoop. En als verrassing zelfs een kadootje in de vorm van een zakje dropgezichten. Bestel zeker nog een keer. Top

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551