Snelle service van goede producten.

Super snel en zeer tevreden

Snelle levering top kwaliteit en mooi verpakt prijs kwaliteit een dikke 10 ik ga zeker nog eens bestellen en raad het iedereen aan

Super levering

Makkelijk te bestellen, nette , snelle levering

Snel, netjes en vooral lekker.

De bestelling is snel geleverd. De kleuren van het snoep zijn lekker fel. De smaak is herkenbaar, duidelijk aanwezig.

Toppers

Werd snel geleverd zonder poespas. Top

Vlug geleverd

Geweldig verzorgd. Top.

Alles was prima verzorgd en verpakt. Complimenten.

Geweldige service

Mijn bestelling geplaatst en op het laatste moment toch nog iets extra’s willen toevoegen omdat ik mij misgeteld had. Dit was geen enkel probleem en kon er gewoon nog bij! Helemaal super en vriendelijke mailing. Fijne ervaring.

Bestellen ging makkelijk, pakket werd snel geleverd, juiste hoeveelheden geleverd. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Snelle levering en goede prijs

Snel en makkelijk

Snelle levering netjes verpakt

Was de eerste keer dat ik hier snoep bestelden, en goed bezorgen en verzorgd.

Groot assortiment snoep, en een snelle levertijd.

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Snoepstore. Groot assortiment; ik ben zeer tevreden. Goede service en snelle levering alsook mijn bestelling goed verpakt ontvangen. Een volgende bestelling volgt snel. Ga zo door. Mvrgr. MK

Snelle levering en mooi prijs

Elke jaar bestel ik altijd voor het verjaardagsfeest van mijn zoon. Snoepstore heeft veel diversen snoepen voor mooie prijs en ze levert ook snel.

Goed gevulde snoepzakken voor een mooie prijs.

Goed en snel bezorgd

Correcte en snelle levering

Snoepstore doet wat Snoepstore belooft!

Ruime keuze, goede communicatie en snelle levering.

Prima zakjes. Geweldig. Snelle levering

Was eerste keer Ben ze er te credential Zola’s het gegaan

Goede online snoepwinkel

Prima prijzen, netjes verzonden.

Gewoon goed

Mijn kleinkinderen en hun vriendjes komen iedere dag een snoepje halen, en vinden deze heel leuk en lekker!!

Bazoeka kougom

Positief het is heerlijk

Altijd prima verpakt en heel snel geleverd !!!!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551