Snelle levering,goed verpakt. Heerlijk snoep. 1 nadeel,ietsje duur

fantastische en snelle service

ik kan daar alles vinden wat ik nodig heb en de volgende dag is het er!

goede voorraad en snelle levering!

goede voorraad en snelle levering!

Gevarieerd aanbod

Gevarieerd aanbod, goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, beetje duur.

Lang gezocht naar deze snoepjes die ik een keer onderweg in een tankstation tegen kwam.

Bestellen eenvoudig, verpakking & bezorging ook goed verzorgd.

Lekker snoep vers snelle levering

Verse snoep snelle levering

Altijd goede servive

Ik lust hun producten graag, ik ben een snoeper

Snelle levering, ruim aanbod!

Snelle levering en een ruim aanbod van Nederlands snoepgoed dat in België amper of niet te vinden is. Ook het zelf kunnen kiezen van je hoeveelheden is fantastisch!

correct

alles in orde

Eerste keer besteld, super tevreden, goeie prijs en snel geleverd!

Het was een snelle levering. En het smaakt ook nog lekker.

snelle correcte levering

Kreeg een vriendelijke heer aan de telefoon die mij uitlegde dat een bepaald product niet meer op voorraad was in de bestelhoeveelheid zoals ik had gevraagd, daarop een kleinere hoeveelheid besteld en correct geleverd.

Een heel positieve ervaring

Snoep wordt snel verzonden, en alles wordt goed ingepakt. Het snoep ziet er goed uit, en smaakt erg lekker. Zal zeker weer bestellen.

Vlotte levering. Afgeleverd voor vooropgestelde datum. Prima in orde.

Slecht

Niet lekker

Assortiment paaseitjes gekocht en andere paaschocolade. Allemaal even lekker en de dag erna al geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Supercontent

Ben blij met deze aankoop, vooral m'n kinderen

PRIMA

SNELLEN AFLEVERING!

Goed bediend en vlug ontvangen dankuwel

Wordt snel geleverd

snoep zonder suiker

Snelle levering, prijzen acceptabel, kan ik aanbevelen!

Heel goede ervaring

Super rap thuis bezorgd en heerlijke chocolade

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551