Altijd goed

Snel en top

Snelle levering. En alles heel netjes ingepakt.

Snelle levering precies zoals verwacht

Bestelling kwam op de aangegeven dag en was precies zoals verwacht. Kortom zeer tevreden

Het was de eerste keer

Ik heb voor de eerste keer besteld En de paas eieren zijn heel heel lekker Danku snoep winkel.

Snel geleverd,goed ingepakt,zeer tevreden.

zeer goed

Prima, snelle levering en prima kwaliteit!

Heerlijk snoep gekocht voor kinderen van vrienden in het buitenland. Ze verheugen zich nu al!

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Wederom te veel besteld

Onze ervaring elke keer weer dat het zo snel op is!!!

solide bezorgd

alles goed stevig verpakt..dus haasjes nog heel

prima en lekker.

goed verpakt en snelle levering.

Prima producten, sneĺle service

Prima producten, snelle levering

goed service en snelle afhandeling

geleverd product voldeed niet aan verwachtingen. Opgebeld en uitgelegd wat er mankeerde. Gelijk via Email retourbon toegestuurd gekregen. Na ontvangst bij snoepstore gelijk de volgende dag al het nieuwe product geleverd gekregen. Super11

De holle chocolade eieren zijn een teleurstelling

Snelle levering dat wel. ik heb de holle paaseieren (geel, roze en gekleurd papiertje) besteld maar die zijn alleen niet te eten. Het smaakt niet eens naar chocolade erg jammer.

Uitstekende service

Uitstekende service

heerlijke paaseitjes

Het is heel snel aangekomen, het was gemakkelijk te bestellen, en het was niet duur, en ze smaken goed.

Snelle levering, goed verzorgd

De paaseitjes waren in fleurige zakjes verpakt en voldeden aan de verwachtingen. Helaas waren wel 2 puntzakjes gescheurd. De levering was snel en de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Voor herhaling vatbaar ondanks de gescheurde zakjes.

Zeer verzorgd en snel toegekomen

Lekkere chocolade, mooi en verzorgd zoals het hoort

Doen wat ze moeten doen, komen hun belofte na !

Gewoon goed, op uur en tijd geleverd !

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Er zat zelfs een etiket op de doos geplakt voor post.nl dat het pakketje overdag geleverd moet worden omdat ik in een verzorgingshuis woon. Super! Dank u wel!

Aanrader voor kinder-traktaties

Pakketje goed aangekomen, was niet helemaal compleet, maar dit werd na een telefoontje en mailtje heel snel en goed opgelost.

Snel geleverd, goed verpakt

Helemaal top

Snelle en goede levering! Helemaal top!

Niets ontvangen maar wel betaald

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551