Ik had iets verkeerd gedaan tijdens de bestelling dus gemaild met het bedrijf . Ik kreeg heel snel een reactie met oplossing en zodra ik dat gedaan had, was mijn bestelling de volgende dag al in huis ! Helemaal top !

Snelle levering en heerlijke bonbons!

Keurig verpakt, binnen 2 dagen geleverd. Top!

De volgende dag al geleverd, en keurig verpakt!

Heel goed.

Snelle levering, keurig verpakt.

heer lijk en crrect

Zeer correct

Er was een kleine missing maar zeer snel en correct opgelost

Verloren pakketje

's Avonds bericht gekregen dat het pakket niet op de beloofde dag geleverd kon worden. De dag erna bleek het pakket plots bezorgd, zonder vermelding op bericht in de postbus. Einde van de dag bleek het 2 km verder geleverd te zijn. Erg jammer. Wel super lekkere pepernoten! :-)

Niks op aan te merken .

Alles ok , vlug geleverd en zoals gevraagd !!

Klantvriendelijk

Ik had iets besteld, maar dat product bleek niet meer in de snoepzak te zitten, terwijl er een foto en omschrijving bij stond van wel. Heb daarover een mail gestuurd en dat werd heel sportief opgepakt! Foto en omschrijving meteen aangepast en het product is alsnog toegestuurd. Erg vriendelijk en goed opgelost.

Super snel

Super makkelijke en snel te bestellen en je heb het ook zo in huis

Ik ben zeer tevreden

Zeer groot assortiment, goede prijs en snelle levering

Geweldig en voor een goede prijs

Snelle levering en de kinderen super blij!

ik ben er heel blij mee

mijn kleindochter kwam daar mee af zij had er gekocht voor mijn kerst ik was er zeer blij mee

helemaal top

snel bezorgd,makkelijk te bestellen,goede kwaliteit,dus gewoon helemaal top.

Topservice

Mooie producten, goede kwaliteit, fijne communicatie, goed verpakt en snel geleverd!

Grote keus , snelle levering,lage prijs

De keus bij snoepstore is zeer groot.De prijs ligt lager in vergelijking met andere snoepwinkels.MIjn bestelling werd de volgende dag bezorgd.Dus enkel positieve geluiden van mijn kant.Ga zo door

zeer gord, lekker en snel

nvt

Super fijne service , echt een aanrader

Gemakkelijk kunnen bestellen en een snelle levering.

Bestelling en levering waren goed, helaas waren 2 van de 3 verpakkingen beschadigd dus niet meer cadeau te geven. Nu nog proeven of de kwaliteit van de bonbons en chocolaadjes ook goed is.

uitstekend

snelle bezorging, zorgvuldig verpakt

Goede verzending snel geleverd

De verzending was goed ,maar omdat het allemaal in te grote doos zat waren zakken open gegaan dus alle snoepjes zaten los in doos. Was niet erg leuk maar snoep niet minder lekker hoor

Prima levering.

Alles netjes verpakt, en keurig op tijd.

Nvt

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551