Het is vlot gegaan,en lekker

Snelle levering, netjes verpakt, lekker!

Ook een goede communicatie. Besteld: geboorteflikken 220st. Aanrader!

Zeer vlotte en correcte afhandeling

boven verwachting

Alles wat ik ontvangen heb was prima verpakt, smaakte goed en is voor herhaling vatbaar

Goed verpakt en snel geleverd.

Mijn levering is in goede orde ontvangen en met de juiste producten.

Fijn bedrijf

Goed ingepakt en snelle levering dus zeer tevreden.

Helemaal tóp

Ik heb zakjes snoep besteld via deze site. Je kunt hier zonder problemen terecht voor zakjes snoep! Voor een hele goede prijs, met een topservice. Aanrader!

Ik Michael Kelder ben blij dat de snoepstore zo goed en snel geleverd heeft en in de to ga ik zeker meer bestellen bij deze maatschappij

Goed verzorgd en optijd bezorgd.

Geen klachten altijd goede bezorging.

Zeker doen

Goeie snoepjes

Iitstekend

Nu je bij Kruidvat niet meer terecht kan voor scheldt op is fit ideaal alleen je besteld al snel meer dan je van plan was

Duidelijke site Groot assortiment Pakket pas door de de brievenbus Bestelling duurde wel langer dan op de site stond aangeven.

Prima levering maar breekbaar snoep wel wat breuk

Snelle levering van lekkere producten, boterwafeltjes en peertjes waren wel veel gebroken bij.

Keurig!

Keurig netjes verpakt, snelle verzending. Grote keuze!

ruime keus en prima producten

prima producten vooral voor mij als diabetis patient suikervrij!

Ruim assortiment en snelle verzending

Altijd een veel keuze en ruim assortiment en snelle verzending

Zoals verwacht

Snel en correct!

's avonds besteld, daags nadien in huis!

Altijd fantastisch! zelfs met de hulp die ik nodig had via telefonisch contact.

Al jaren bestel ik bij Snoepstore Salmiak repen maar deed dat tot afgelopen juli via "n account van mijn partner. Mijn partner is 23-7 jl. overleden! Gelukkig voor hem want was al heel lang ziek. Groot verlies voor mij en onze dochter! We waren 35 jaar bij elkaar. Aangezien ik "n behoorlijke digibeet ben komt er 'n hoop op je af. Het was dan ook voor mij 'n beetje ingewikkeld om mijn enige snoepgoed wat ik lekker vind zonder zijn account te bestellen. Telefonisch contact met Snoepstore was fantastisch! Ik ben na wat uitleg en nog wat telefoontjes op "n heel fijne en begripvolle manier door het hele gedoe geloodst ! Heb daardoor nu ook 'n eigen account en ben ineens "nieuwe" klant! Mijn hartelijke dank daarvoor! met name aan de vriendelijke meneer die het helemaal niet vervelend vond als ik wederom belde. Hulde! Ik ben dus 'n nieuwe klant! Vriendelijke groet, Olga de Vree.

Prima kwaliteit en super snel

Super snelle levering, veel diversiteit in snoep en goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik ben gewoon tevreden met mijn bestelling en snelle aflevering. Bedankt.

netjes geholpen om te kunnen betalen snelle levering goede producten goed verpakt goede kwaliteit

Geweldige service.

Wat super ingepakt de chocola. Daar gaat niks mee gebeuren tijdens transport. Perfect!

Betaald voor niets

Ik heb 4.95 euro verzendkosten betaald voor een brievenbuspakketje van nog geen kilo. Op de site is beloofd dat het de volgende dag geleverd zou zijn, niet gebeurd. Geen vergoeding op de verzendkosten. Absurd.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551