Grote selectie, snel geleverd, super lekker!

Kan niet beter

avond besteld en de volgende dag netjes binnen zit nu weer met een lekker snoepje in me mond:P

Alles zoals het hoort

zeer goed

Snelle en nette levering!

Snelle en nette levering!

Voor de 3de keer besteld. Telkens snel een goed geleverd. Snoep is prima, betere kwaliteit dan in sommige winkels.

Goed en snel geleverd

Gebruiksvriendelijke site en snel geleverd

Top, snelle levering

Helemaal top

Gebeld om te vragen of de snoepjes hard waren en de meneer die ik aan de telefoon had wist het niet maar ging er een proeven en dat vind ik geweldig. Heel attent en aardige man en gaf zijn oprechte mening.

Duidelijke website en gemakkelijk om te bestellen

Ik was op zoek naar Kruidnootjes voor de kleinkinderen.(maart , dus niet meer in de winkels verkrijgbaar). Via Google kwam ik op de site van Snoepstore. Wat een leuke site. Gelijk meer dingen besteld. De andere dag werden de artikelen , keurig verpakt, al bezorgd.

Ik ben zeer tevreden

Zondag besteld en dinsdag werd al alles mooi bezorgd alles klopte en zag er netjes en verzorgd uit

Makkelijk

Te veel keus. (sarcastisch) Makkelijk en duidelijk online te bestellen en snel geleverd.

SUPER!

SUPER snelle levering zoals beloofd. Netjes en hygiënisch verpakt. Heel tevreden dus met jullie Snoepstore.nl, ga er zeker vaker bestellen!

Zeer snel geleverd, en snoep is vers

alles gut

als neukunde die besten erfahrungen, bin begeistert von ihrem service, werde weiter bestellen, grüße aus köln

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon geweldig

Goed verpakt Snel bezorgd Het is gewoon heel goed

Slecht

Ik heb iets besteld en het juiste adress op gegeven en ze zeggen Dat het fout is dus is nooit aan gekomen

Goed en snel

Nergens zijn de gewenste producten te krijgen dus maar bij snoepstore besteld. Netjes geleverd en goed verpakt. Ik zal de volgende keer wel voor 40 euro bestellen om gratis verzending te hebben. Zeker nu ik weet dat de kilo-verpakking in de originele zak zit en dus lang mee gaat. Enig minpunt was dat ten tijde van de bestelling de vvv-bon niet werd geaccepteerd (foutmelding).

Zéér goede prijs/kwaliteit

Alles netjes verpakt, zeker de chocolade figuurtjes, netjes in een doosje! En zéér snelle levering! Toppie!

Overzichtelijke site en vlot geleverd

Heerlijk zijn de muizen

We zijn al bezig et opeten en de vingers lijken we af zo lekker

Impeccable

Alles ok dank u

Goed en degelijk

Na collegiaal overleg kwam ik er achter dat jullie suikervrij snoep verkochten. Na het proeven en natuurlijk meten van mijn suiker waardes. Was ik verkocht....

Feestdagen en meer

Hallo alles is goed en beter en goedkoper als in de winkels je betaald alleen de verzendt kosten maar dan heb je ook wat en hebben jullie ook iets suiker vrij en gezonde suikers sint Nicolaas feestdagen en kerst Pasen koningsdag en meer mijn moeder is diabetes type 2 en ze vindt het jammer dat er bij somige winkels en bakkers niet aan gedacht wordt snoep gebak kruitnoten pepernoten chocolade kruitnoten en letters staaf en nog veel meer ik hoop jullie wel iets van suiker vrij en of gezonde suikers calorieën maar zijn wel super lekker en goed koper en ook al kijk ik wel eens op internet dan koop ik wel eens wat alleen jammer dat de winkels dicht of op afspraak moeten maar bij de kapper tandarts dokters wel groetjes jonathan Vd Meulen en ouders van der Meulen verheij

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551