Feestdagen en meer

Hallo alles is goed en beter en goedkoper als in de winkels je betaald alleen de verzendt kosten maar dan heb je ook wat en hebben jullie ook iets suiker vrij en gezonde suikers sint Nicolaas feestdagen en kerst Pasen koningsdag en meer mijn moeder is diabetes type 2 en ze vindt het jammer dat er bij somige winkels en bakkers niet aan gedacht wordt snoep gebak kruitnoten pepernoten chocolade kruitnoten en letters staaf en nog veel meer ik hoop jullie wel iets van suiker vrij en of gezonde suikers calorieën maar zijn wel super lekker en goed koper en ook al kijk ik wel eens op internet dan koop ik wel eens wat alleen jammer dat de winkels dicht of op afspraak moeten maar bij de kapper tandarts dokters wel groetjes jonathan Vd Meulen en ouders van der Meulen verheij

Super! Zeer tevreden!

Zeer goede ervaring,snel geleverd! Wordt keurig op de hoogte gehouden over je bestelling. Zeer tevreden dus!

Goed bereikbaar, makkelijk bestellen en snelle levering.

Prima bedrijf.

Super winkel!

Een duidelijke website met veel keuze en heldere allergeneninformatie. De levering is snel en alles is netjes verpakt! Ook een goede prijs. Zeker waard om bijvoorbeeld voor kinderfeestjes te bestellen!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, met zorg verpakt. Ik bestel zeker nog bij jullie!

Heerlijk en snel

Goede service.

Ik had al vast voor Pasen 2 hazen en wat chocolade eieren besteld. De hazen kwamen niet heel aan helaas ondanks dat er bubbel folie omheen zat. Gelijk gemailt en kreeg netjes 2 nieuwe geatuurd dit keer wel heel. Heel erg netjes!! Fijn dat dit zo opgelost is.

Super lekker vers snoep!

Bestel regelmatig snoep bij snoepstore.nl en echt top kwaliteit snoep zeker een aanrader!

Vlot en juist! En

Heel snelle en juiste levering! Dank je!

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Perfecte service, altijd verse en heerlijke zoetwaren

Gedurende meerdere jaren heerlijke verse drop en kruidnootjes altijd in perfecte staat ontvangen. Betrouwbare en perfecte service.

Snelle levering, prima communicatie en heerlijke bon bons

Die snoepjes waren niet lekker.

De smaak was afschuwelijk. Ik ben er ziek van geworden.

Snelle nette levering

Snelle nette levering.

Ik vind het heel prettig om te winkelen op deze website.

Alles is duidelijk aangegeven op de website, zodat je snel je keuze hebt gemaakt. Daarna is het pakket snel bezorgd, alles is netjes in de doos gelegd en per stuk ingepakt voor de bescherming.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en chocolade van goede kwaliteit.

gewoon lekker snoep

gewoon lekker snoep

Heerlijke suikervrij snoepen!

Heerlijke suikervrij snoepen!

Super verpakking

Een geweldig online shop!!

Van het bestellen tot levering: in één woord geweldig!! Alles netjes, goed en voorzichting ingepakt!!!!

Lekker en snel

Lekker snoep en snelle levering

Zou vaker bestellen

Slecht

Onvolledig adres op de sticker Op de factuur staat het wel goed

niet zo goed

te weinig chocolade voor dat geld en is te puur te veel cacao %

Prima,snelle levering

Snelle levering,prima

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551