Goeie service en snelle levering

Ik werd telefonisch erg vriendelijk geholpen toen ik vragen over het bestelformulier had. Ook toen bleek dat ik zelf de fout had gemaakt ;) Heel snel na de bestelling, kreeg ik al een mail dat het verzendklaar was, en de volgende dag werd 't al geleverd. Helemaal top!

Uitstekende dienstverlening, bestelde snoep keurig verpakt geleverd!

Duidelijk en overzichtelijk assortiment bestelmogelijkheid. Bestelde snoep keurig verpakt! Goede service en snelle levering! Top!

komt belofte niet na

geleverde 6 kilo drop bevat lang niet de soorten drop die worden getoond op de foto. jammer.

Super goed

Lekkere snoepjes ,bestellen en snel in huis ,goed en voordelig

Very good

Very good

Leuke traktatie kunnen kopen voor een broertje en snel geleverd!

Top service! Prettige site

Lange tijd wachten voor ontvangst

Tot op heden niets ontvangen

Goede en snelle service

De bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Ben meer dan tevreden...

Snelle service en toch een min-puntje

Alles is altijd naar wens gegaan. Aangezien pure chocolade niet wenselijk is, kon je bij de suikervrije chocolade aangegeven dat je alleen melk chocolade wilt hebben. Nu is dit niet meer mogelijk omdat ze met de pure chocolade blijven zitten. Dat vind ik toch een min-puntje.. Voor de rest niets te klagen.

goede kwaliteit

Groot aanbod in Lekker snoep, keurig verpakt en niet duur. Pakfout opgelost door de juiste dropsilo kosteloos na te leveren en verkeerde drop mogen houden zonder extra kosten.

Super snel

Goede prijs kwaliteit. Super snelle levering.

Snelle bestelling verzorgd van goede kwaliteit

Via internet bij Snoepstore terechtgekomen vanwege een spontaan idee. Prijs was aansprekend, kwaliteit bleek zeker goed! Snel geleverd. Goede service bij een vraag achteraf!

Snel, uitgebreide keuze en goed verpakt

Op de website zeer uitgebreide keuze. Kon vinden wat ik als verrassing nodig had. Levering ook zeer snel duidelijke communicatie en pakket was goed verpakt.

Snelle en correcte levering van de bestelling.

Snelle levering, kwaliteit prima, verpakkingsmatrialen niet mileu vriendelijk

Levering prima, snel ook maar sl dat plastic er om heen dat zou in deze tijd toch anders kunnen (grote plastic puntzakken en foam eromheen.

veel me tegen

vond het toch tegenover andere site wat aan de dure kant

Uitstekende service.

Duidelijke e-mails en snelle levering.

Ik ben tevreden!

Snoep is exact wat er op de foto staat. Lekker snoep, voor herhaling vatbaar!

Supersnel en goed te volgen met de trecker

ik had het besteld om mijn studerende dochter te verrassen. Het zag er vrolijk en netjes verpakt uit. Het bezorgen ging zeer snel onder de huidige omstandigheid en ze was er heel blij mee.

Supersnelle levering

Mooie grote wijngums assorti

Helemaal goed

Zeer snelle levering, goed verpakt. En het belangrijkste: Heel lekker.

Snelle levering en alles keurig netjes verpakt en bij producten die snel kapot kunnen zelfs extra goed ingepakt. Super service

Mooie verpakking snelle levering gewoon toppie

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551