alles prima en top

zeer goed

Yummy

Netjes verpakt, snel, en op tijd Geleverd. Product quality 100% Erik.

prima service

top

Heel erg tevreden! Snoep is goed verpakt. En heel veel keus! Kon hier dingen bestellen die ik al jaren niet meer heb gezien!

Alles goed

Prima verzorgd

Snelle bezorging goede prijs

Snel en goed verzorgd!

Snelle levering en keurig verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Heel erg lekker en lekker snel

De heerlijke kaakklevers en ander heerlijk lekkers aan bonbon toffee’s kwam optijd en lekker snel, en het maakt jezo lekker vrolijk.

Snelle vlekkeloze service

Super snel en netjes geleverd!

Goede ervaring

Goede en snelle levering Top

Snelle levering en antwoorden op mail. Eventueel nog een allergievermelding bij pruduct.

Snelle levering en goed verpakt

Ga zeker weer hier bestellen

Snel binnen en ziet er goed uit!

je krijgt wat je besteld.

Helaas werd over de bataling doorgeven lang gedaan, waardoor ik moest bellen waar de bestelling bleef. Mede daardoor duurde het een week vanaf bestelling tot aflevering!

Veel keus aan snoep

Heel veel keus aan snoep. Snelle verzending. Heb 4 sterren gegeven gewoon omdat het altijd goedkoper mag. Sommige snoep is best prijzig.

Snelle levering en waar voor je geld

Niks op aan te merken

Goede ervaring mee. Niet de eerste bestelling. Netjes verpakt en snel bezorgt. Ik had een opmerking voor de bezorger erbij geplaatst en dat was netjes op de doos geplakt.

Lekker snoep maar zeer vreemde verrassing

Het snoep was prima en ik heb ervan genoten! MAAR er zat onderin waar de verrassing zit een ring en een stuk AANGEVRETEN LOLLY VAN EEN ANDERE KLEUR... heel heel heel vies en ik ben er ook boos over..,

Uitgebreid assortiment, vlotte levering

Uitgebreid assortiment. Alles netjes in puntzakken ontvangen. Vlotte levering.

Leuke en overzichtelijke site

Top geregeld!!

Snelle en correcte levering en service! Je krijgt echt wel waar voor je geld. Mooie gevulde snoepzakken om uit te delen.

heerlijke snoep

al vaker hier besteld en altijd heerlijke snoep en chocola . en snelle levering

Veel snoep

Lekker veel snoep besteld. Alles zat netjes verpakt en zo milieubewust verpakt niet zoals vele andere die een hele doos gebruiken voor een shirtje ofzo. Zeker aan te raden en was de volgende dag al in huis :-)

Duidelijk website en snelle bezorging

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551