Snel thuisbezorgd

Snel thuisbezorgd

Nu al een paar keer iets besteld en het was weer klasse voor herhaling vatbaar

Lekker snel!

Goed assortiment en super snel geleverd!

Erg veel keus voor een goede prijs en supersnel bezorgd

Verse snoep en ontzettend veel keuze. Levering is ook supersnel. Top!

Afleveren van **** product

Het bestellen van Jelly Beans was een zware tegenvaller. Een zeer goedkoop **** product van de echte. Totaal geen smaak aan. Daarnaast was op de site niet duidelijk dat je een nep product koopt. Hier heb ik van geleerd. Jammer

Prima winkel met snelle versturing :)

Makkelijke website Snel verstuurd en netjes verpakt.

Uitstekende service

Super!!!

Heerlijke drop, Snelle levering, Super goed verpakt!!!

Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding en prima verpakt

Heerlijke chocola!!!

geweldig!

ik was sceptisch om snoepjes online te bestellen haha maar omdat ik zo graag die ene dropjes wilde toch maar gedaan. snelle en nette levering en de snoepjes zijn lekker en vers!

Supergoede snelle mensen

Het was in een dag besteld, betaald en de volgende dag meteen bezorgd. Supergoed en snel+ precies zoals de beschrijvingen en foto's

Snelle levering, heerlijk snoep

Goede ervaring. Veel keus in snoep, snel geleverd. Erg lekker!

Heerlijke honingdrop

Super snelle verzending van de allerlekkerst honingdrop. Voor herhaling vatbaar.

Nette levering, goed verpakt en een ruime keus

Beveel ik van harte aan

Zeer tevreden klant

Heb nu al meerder maal besteld en steeds dezelfde goede service van de eerste keer top zeer tevreden

Goede en snelle service! Goede kwaliteit snoep! Absolute aanrader!

Precies wat ik besteld had en lekker snel

Grote keuze, ze hadden wat ik zocht, redelijke prijzen, redelijke verzendkosten en snel bezorgd. Ik ben heel tevreden!

Super goed

Ik ben Diabeet en verslaafd aan drop en nu heb al veel soorten suikervrije drop geprobeerd maar tot nog toe zijn deze het allerlekkerste...

Bestelling snel geleverd en goed verzorgd.

Ik heb "muizen en kikkers" besteld. Normaal is dat alleen rond Sinterklaas-tijd te koop, dus ik ben gaan googelen. Vond deze site, en ik moet zeggen dat de kwaliteit van de fondant perfect is, lekker zacht, precies zoals het hoort. Ben super tevreden.

Very good service

Perfect. Niks op aan te merken!!

precies zoals het moet

Was zeer goed precies wat ik besteld had en snel geleverd

Altijd inorde

Mooie prijzen en super goede kwaliteit van het snoep . Snelle levering en altijd goed verpakt. Zeer tevreden over.

Hee snelle service

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551