Lekkere snoepjes, heerlijke chocola!

De bestelling kwam super snel en alles was goed verpakt. De snoepjes zijn lekker zacht en smaken super! De chocolade smaakt heerlijk!

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering en erg lekker, ga ik vaker gebruik van maken

Prima verzending binnen één dag

Vanuit Spanje, het land van Sinterklaas, aan mijn broer in Nederland een paar zakken lekkere taai-taai (van Delft en jammergenoeg niet meer in de gewone winkels te koop) toegestuurd. (ideetje om in de doos ook een soort "wens"kaartje mee te kunnen sturen die door de gulle gever online kan worden ingevuld?????)

Goed en snelle levering

Product voldoet aan verwachtingen en snelle levering.

Prima service!

Snelle levering,heerlijke snoepjes

Snelle levering. Groot aanbod. Erg blij mee

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Snelle nette levering zoals beloofd.

Goede service, snel geleverd, goede kwaliteit alleen altijd te snel weer op.

Lekker

Snelle verzending

Geweldig!

Op tijd, netjes en probleemloos volgens afspraak.

Wat zijn jullie netjes!

Ik heb hele goede ervaringen met jullie. Alles secuur en netjes in folie ingepakt... En de volgende dag al in huis en dat in deze onzekere tijden. Chapeau!

perfecto

alles perfect verlopen.

Heel tevreden!!

Goede site snelle levering..

super!!

super!!

LEKKER en snel geleverd

Super lekker en en snel geleverd de kinderen gaan er heel blij mee zijn

Lekkere betaalbare snoep uitgebreid assortiment

Lekkere betaalbare snoep, uitgebreid assortiment.

Website is helder, er is goede communicatie over het proces van verwerken en bezorgen.

Alles was goed en snel geleverd

Super !

Snel bezorgd ! En erg tevreden

Goed verzorgd

Geen smaak

Oud snoep, geen smaak meer, weg gegooid geld

Snelle service!

Snel geleverd, met zorg verpakt en erg lekker!

Onze zoon met vriendin wonen, tijdelijk, in het buitenland en waren dus Sinterklaas en het bijbehorende snoepgoed misgelopen. Ze waren dolgelukkig met al het lekkers van ‘de Sint’ ze vonden het héérlijk!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Snelle levering en lekker snoep

Niet twijfelen om op deze site te bestellen. Zeer snelle levering en lekker snoep . Wat wil je nog meer?!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551