Snel en netjes geleverde producten.

Chocolade en -kerstballen waren goed verpakt en zoals ze in Brabant zeggen: 'veel voor weinig'. Onze kleinkinderen waren blij verrast. We gaan er zeker weer bestellen.

Snel geleverd, goed verpakt

Site waar ik zeker weer zou bestellen

Snelle levering en goed verpakt

Ondanks drukte bij de post snel bezorgd. Alle snoepjes waren elk afzonderlijk goed verpakt. Kerstbonbons waren lekker.

Heel snel na m'n bestelling opgestuurd, en binnen 1 dag in huis!

Chocolade en verpakking ziet er leuk uit. En heel snel in huis. Top service.

Snel en op tijd

Nog even snel een snoepbestelling geplaatst welke, in de drukke December-maand, keurig binnen 24 uur geleverd is! Echt super

Supersnel en juiste levering

Niet lang moeten wachten ondanks de drukke periode!

Snelle levering van n goed product. Ruime keuze. Zeker aanrader!!

Gewoon goed!

Zeer groot assortiment, razendsnelle levering, zeer schappelijke prijzen.

Super ervaring en mega goede service

Ik had een eerste bestelling gedaan bij Snoepstore en dat liep op zich zeer netjes. Alleen kloptede eerste zending niet. Maar na 1 keer bellen werd de volgende dag al het ontbrekende snoepgoed zonder enig probleem toegestuurd. Rekening houdend met de Kerst drukte vind ik ze echt een dikke 10 verdienen

snelle levering, de kids zijn blij dat we weer snoepjes in huis hebben.

Top van begin tot eind

Vanaf het bestellen tot en met levering alles goed gegaan.

Kan niet beter!

Gelukkig nog pure chocolade kerstkransjes hier gevonden en de volgende dag al in huis! Overal waren ze uitverkocht.... alleen die fondantkranjes waren nog te krijgen maar dat zijn suikerbommen en die willen we niet. Dus wij zijn blij!

Zeer snelle levering

Snel geleverd en duidelijke site

Makkelijk bestellen,supersnel geleverd

Ideaal in deze Coronatijden

Altijd correct en verzorgd

Is altijd verzorgd verpakt en verzonden. En snelle service omwille het van Nederland naar België verzonden word.

Ondanks de drukte in deze tijd snelle levering en lekkere tummetjes!

een goed product

mooi verzorgt

Volgens informatie geleverd

Mooi ingepakt en netjes op tijd geleverd, alleen de verzendkosten kunnen nogal hoog zijn.

Heel goed.

Wat n keus voor een goede prijs .Ik maak kerstsnoepborden ieder jaar ,dit jaar zijn ze overvol met heel mooi kerst snoepgoed. En zelfs in corona tijd zeer snel bezorgd.Prima.

Niet zo best

De doosjes met snoep zien er geweldig uit daar heeft het niet aan gelegen. Maar toen bij mij de deurbel ging ben ik gelijk naar deur gelopen Want ik verwachte jullie pakket. Maar toen ik de deur open deed was er niemand te zien ook geen Pakket toen hoorde ik aan de achterkant dat ze op mijn poort Stonden te bonken dus wou ik er naar toe lopen want de poort zat op slot,toe hadden ze inmiddels het Pakket over de schutting gegooid. Nou daar was ik niet blij mee natuurlijk de bonbons en chocolaatjes waren aan gruzelementen. Ik weet dat dit niet aan jullie heeft gelegen maar ik zou als ik jullie was een klacht indienen bij de posterijen. Vriendelijke Groet Bertie Koopmans

Goed geregeld allemaal.

Netjes op tijd en kwaliteit

Prima snel geleverd ook

Heel snel geleverd en keurig verpakt

Gewoon goed, netjes ingepakt geleverd en op tijd bezorgd

Gewoon goed

Snelle service ondanks de kerst periode

Snelle service en Netjes verpakt

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551