Gewoon super

Vandaag bestellen morgen in huis Ze hebben alle snoepgoed wat je kunt wensen. Zeker de moeite waard

Ruime keuze en keurige verzending

Veel keuze en scherpe prijzen, vooral als je een mixzak koopt.

Snelle bezorging, lekkere producten maar weinig product informatie

Heel blij met de producten, had moeite om elders suikervrije snoepjes te vinden. Ze zijn lekker en waren snel geleverd. Er ontbrak informatie met de producten die geleverd waren en daarvoor moest ik terugkeren naar de website. Toch is dit mijn enige verbeterpunt. Zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen!

Heel tevreden

Snelle service en prima ingepakt. Heerlijk zo kunnen we weer snoepen.

top

zeer top

Gemakkelijk bestellen Betaalmogelijkheden Vlot geleverd

Leuk assortiment en snelle correcte levering.

Snelle levering. Minpuntje was dat ik 1000 gr. gemixte suikervrije snoepjes had besteld en 75% dezelfde smaak was.

Efficient

Always very fast and efficient handling. Make me feel a little closer to Holland.

Snelle en goede service.

Snel verstuurd en snel bezorgd, binnen de aangegeven tijd.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit.

Mooie en heerlijke chocolaatjes

Bestelde verschillende chocolaatjes en ze waren allemaal prachtig versierd en smaakten heerlijk. Leuk om andere chocolaatjes te hebben dan die je in de supermarkten krijgt.

Hele snelle verzending, goed verpakt, alles super!

snelle service en goede kwaliteit

snelle service en goede kwaliteit

Alles is verlopen zoals verwacht. Top.

Zeer snel geleverd

Tip top snel.

Snel en altijd op voorraad!

Nvt

Nvt

Top top top

Super tevreden!

Makkelijk en goed.

Makkelijk besteld en netjes op tijd geleverd.

Super netjes ingepakt en op tijd bezorgd

Veel keuzes duidelijke site snel geleverd

Prima lekkere dropjes

Verzendkosten zijn te duur , waardoor snoeplekker.nl goedkoper is dan julkie en wij onze best elling daar zullen plaatsen

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551