Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd!

Lekker

Heel lekker

Snelle en correcte service

Zoals steeds: alles dik in orde.

snelle levering, goede prijs

besteld en de volgende dag al geleverd, goede service

Prachtig dat het allemaal kan

Ik ben slecht ter been dus dat was prachtig dat ik online mijn besteling kon doen uw heeft een klant er bij hoor groetjes

Goede duidelijke site

Alles netjes binnen een dag geleverd dus supersnel smullen.

Snelle levering en goed product!

Al jaren goede ervaring met snoepstore! Snelle levering en goed product!

Makkelijk om te bestellen Uitgebreid assortiment Snelle levering Zeker een aanrader

Snelle en nette levering

Overzichtelijke site. Snel en netjes gelevert.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en koffers die op het dorp niet te krijgen zijn.

Prima service en kwaliteit!

Prima service en kwaliteit!

Goed, gekregen wat ik verwachtte.

11 snoepzakken te kort

Dit jaar een slechte ervaring, omdat ik 11 snoepzakken te kort kwam en wel heb betaald. Gemaild, maar geen reactie gekregen tot op heden.

Fijne en snelle service

Het is te klein wat de bedned

Supersnelle levering

Op 4 december had de winkel nog luxe chocoladeletters op voorraad. Vrijdag besteld, zaterdag geleverd.

Super snelle levering en super lekker, voldeed precies aan wat ik verwachte/ herinnerde hoe het smaakt.

Snelle levering maar matige producten.

Van de 60 snoepzakjes waren er 16 kapotm

Heel goed verlopen.

Zeer snel in huis.

Geweldig!

Leuk en ruim aanbod aan zoetigheden. Nostalgie ook! En wat een ongelooflijk snelle levering. Op vrijdag besteld, zaterdag geleverd in België. Top!

Vlotte , fijne aflevering

Vandaag besteld morgen in huis Klopt helemaal

Goed en snel

Toppie! Binnen 1 dag mijn bestelling compleet binnen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Supersnelle levering

Hoi,het was weer een perfecte service,goed verpakt en snel geleverd.Zoals altijd eigenlijk. Prettige feesten en tot volgend jaar.Mvg Thommy

Gewoon super

Zeer snelle service en goede kwaliteit producten.

Super!!

Alles dik in orde

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551