Prima chocola en snelle bezorging.

Super snelle levering.

Veel voor weinig en snel in huis.

super smullen

word netjes verpakt. keurig afgeleverd. heel veel keuzes, goed koop. de potten zijn weer gevuld, onze twee meiden kunnen weer smullen. zeer leuk lolly,s met speelgoed, we hebben een tijd met onze oudste dochter het balletje heen en weer geschoten. ik zal zeggen bestel er is voor iedereen wat lekkers.

Heel erg goed snelle levering En zoals altijd goed verpakt Ben weer dik tevreden

geweldig

snelle levering goede producten alleen een keer een kortingsbon zou leuk zijn en aantrekkelijk

Snelle levering Prima produkten

Lekker snoepgoed

Snelle levering, dat was fijn. Vooraf alleen een mail gestuurd met de vraag of de Droste letters glutenvrij waren. Ik kreeg als antwoord; "volgens mij zijn ze niet glutenvrij" .......Uhh, volgens mij? Jullie hadden de moeite kunnen nemen even het etiket te lezen, uiteindelijk zelf gegoogeld en ontdekt dat ze gewoon glutenvrij zijn...Dat vond ik wel een beetje jammer en niet zo goed. Allergenen vermelden is tegenwoordig geen overbodige luxe...

Goed en betrouwbaar

Producten zijn goed verpakt, met extra bescherming tegen beschadiging. Snel geleverd en alles echt vers.

Direct gevonden wat ik zocht.

ook voor de kleine snoeper is er wat bij.

Super goede en snelle kwaliteit

Super goede en snelle kwaliteit

Groot assortiment tegen kleine prijs.

Prettige website, goed overzichtelijk. Ruim assortiment en grote keuze, ook in kilo+ verpakking. Aantrekkelijke prijsstelling. Snel geleverd en supergoed verpakt. Kortom klasse!

Geweldige snoepwinkel!

Op het laatste nippertje nog een doos snoep gekocht en de volgende dag al in huis! Veel uitzoek, heerlijk snoep, netjes verpakt, stevige doos en bij alle acties word je goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Kortom: een klasse webwinkel!

Goed verzorgt

Netjes optijd bezorgt

Makkelijk te bestellen. Snel in huis. Goed verpakt En zoals altijd alles vers

Vanwege de Corona zochten we coronaproef sinterklaas snoepgoed. Het is een leuke puntzak geworden, met pepernoten, schuimpjes etc. Top!!!

Letters nu al uitverkocht

Vele Droste letters waren nu al uitverkocht.

Ik ben goed te woord gestaan en de levering was super snel

Snel besteld, bezorgd en veel keus

Ik kan momenteel niet naar de winkel (ivm longontsteking en hierbij veel hoesten). En om mijn moeder om allerlei niet zulke gezonde dingen te sturen (waaronder iets lekker voor hun trouwdag) vond ik niet zo handig. Toen dacht ik aan snoep store. Ik had hier in een thuisquarantaine periode ook al een keer besteld en dit ging zo gemakkelijk en snel, dat de keuze snel gemaakt was. Behalve de keuze tussen al het lekkers, dat duurde iets langer ;)

Supersnelle levering en alles op voorraad

Ik had op korte termijn 25 stuks ergens van nodig. Dat lukte nergens, maar bij snoepstore was dit geen probleem. En ook nog keurig de volgende dag geleverd. Helemaal top. Ben hier heel erg tevreden over!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Ordered 8 packs of candies but received only 6

I ordered 8 packs of Bloody Brains gummies but only received 6. Even though I don't think it was intentional, I would not mind if the 2 missing packs were sent to me since they have already been paid for.

Goede keus vlugge leverantie

perfect

goede ervaring

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551