Groot assortiment, snelle levering, goed en mooi verpakt.

Zelfde als wat ik hierboven beschrijf in de titel. Snelle levering, groot assortiment, goede keuze in hoeveelheid/gewicht, duidelijke webwinkel en altijd netjes verpakt. Zeker de plastic blikken bij grote hoeveelheden waar je het snoep dan gewoon in kan laten zitten, helemaal prima !

Bezorging niet helemaal oké

Mijn bestelling is ongeveer een week onderweg geweest. Bovendien waren beide chocolade letters in veel stukjes gebroken. Zelfs met heel veel fantasie was niet meer te achterhalen om welke letters van het alfabet het ging.

Slecht

Beloofde bezorgtijd wordt niet waargemaakt. De bestelling kwam pas 4 dagen na opdracht. Het kinderfeestje was helaas al voorbij.

Geweldige service

Snoepstore staat garant voor snelle levering.

Goed aanbod, scherpe prijs, snelle verzending

Lekker snoep

Online de echte pepernoten besteld. Niet de kruidnoten want daar liggen de winkels vol van Deze gaan naar Spanje voor een kameraad. En voor 5 december zullen ze daar zijn.

Heerlijk

Uitgebreid arsortiment, Snelle levering, goed verpakt, Snoepen maar.....

Netjes op tijd!!

Snelle bezorging en super heerlijke producten. Er zal snel weer een bestelling volgen

Snel en handig

Hele fijne winkel en website. Snel te bestellen en snel geleverd. Wat ook heel handig is: ze versturen het snoep in een doosje dat door de brievenbus kan. Ik heb het als cadeautje voor een vriendin gekocht :-). Die is gek op Luttimint snoepjes en die kan je niet zomaar in een winkel kopen.

Snel en correct

Uitgebreid assortiment. Snel geleverd, netjes ingepakt.

weer een zeer snelle levering van onze bestelde chololadeletters

Ik heb nu voor de tweede keer bij Snoepstore Droste chocoladeletters besteld. Je kunt ze nergens meer krijgen, dus ik ben erg blij dat Snoepstore ze nog wel kan leveren. Het pakje kwam binnen een dag aan, en we werden prima geïnformeerd over het tijdstip.

Onjuiste levering op correcte wijze hersteld! Top!

En snelle levering

snel geleverd dik in orde

heerlijke snoep en chocolade

top

heel vlug en mooi verpakt was top

Top de ervaring. Producten netjes ingepakt

Zeer tevreden hoe de producten zijn ingepakt . We gaan er zekers van genieten

Snelle levering. Precies zoals op site vermeld

Prima site

Keurige website en prima afgeleverd. Top.

Snel geleverd en goed strooigoed

125 blije collega’s doordat we binnen 24 uur voor iedereen strooi goed hadden! Perfect gedaan

Goed niet meer niet minder

Goed op de hoogte gehouden betreft voortgang bestelling. En snel geleverd.

Helaas 2 zakjes te weinig en doos beschadigd, waarschijnlijk opengemaakt door bezorging! Maar door snoepstore heel netjes opgepakt! Ik zal gewoon weer opnieuw iets bestellen.

snelle en vlotte service

prijsbewust en vlotte en snelle service

Snel en betrouwbaar

Gekochte product komt overeen met de info op de site. Snelle afwikkeling van de opdracht. Product was breekbaar. Goede verpakking dus geen gebroken stukken

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551