Snel en betrouwbaar

Gekochte product komt overeen met de info op de site. Snelle afwikkeling van de opdracht. Product was breekbaar. Goede verpakking dus geen gebroken stukken

Goed en snel geregeld!

Goed geregeld- betrouwbaar

Precies gevonden wat ik zocht en snel geleverd

Precies gevonden wat ik zocht en snel geleverd

goede snoepwinkel

goede snoepwinkel keuze en prijs goed

Bestellen eenvoudig. Snelle levering Prima kwaliteit

Boven verwachting

Alle breekbare kerstchocolade was netjes in Kerstverpakking verpakt, daarom heen nog bubbeltjes plastic om breuk tegen te gaan. Snel geleverd en goede kwaliteit en super keuze. Kom zeker een keertje terug.

De bestelling werd snel geleverd

Snel en perfect

Snel en perfecte levering aan mooie prijs

Al jaren vertrouwd en betrouwbaar

Al jaren vertrouwd en betrouwbaar. Snel en makkelijk bestellen voor een eerlijke prijs

Prima ervaring

Zeer snelle levering!

Snelle levering!

Leuk dat er een briefje bij zit met de tip van de pepernoten :) Super bedankt!!

Zeer correct

Bestelling en levering heeft correct verlopen. TOPPIE!!!

Alles is perfect naar wens verlopen.

uitstekend

Snelle levering op de dag dat wij aangaven, zonder vooruitbetaling

Uitstekende service!

Op tijd en compleet! Heel blij.

Uitgebreid assortiment, snelle en foutloze levering; voor herhaling vatbaar!

Top geregeld!

Duidelijke site en snel geregeld.

Gewoon zeer goede service en snel !!

Zeer goede ervaring en voor herhaling vatbaar !

correcte en snelle levering

x

Prima en op tijd

Is prima en snel

Prima webwinkel

Ik heb een bestelling geplaatst voor een product dat bijna nergens meer te krijgen was. Dus helemaal blij!

Zeer vlotte verzending

Vivil snoepjes zijn niet zo makkelijk te vinden, zeker niet zo’n groot assortiment! Blij dat ik aan mijn verslaving kan voldoen! :))

Makkelijke website, snelle afhandeling en netjes verpakt geleverd.!

Makkelijke website, snelle afhandeling en netjes verpakt geleverd.!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551