Correcte en tijdige levering

Bestelling geplaatst, netje mailtje ontvangen wanneer e.e.a geleverd wordt, en dat ook waargemaakt. Prima

Heerlijk

Veel keus en snel geleverd

Prima geregeld

Product goed en snelle levering.

Geheel volgens de verwachting

Heldere communicatie, de bestelling op tijd geleverd, zorgvuldig ingepakt (want breekbaar). Kortom, prima!

Super!!

Eerst even gebeld om wat informatie en zeer netjes geholpen. De spullen die ik nodig had waren op voorraad en de volgende dag al in huis!

Helemaal top

Niks te verbeteren

Snelle en goede service

Duidelijke site, snelle service en prijs is goed

Snel en lekker

Snelle levering met goed en lekker snoepgoed. Netjes verpakt!! Alleen jammer dat de keuze iets beperkt is.

Snelle correct levering

Snelle correcte levering

Prima, snel en correct geleverd

Prima, snel en correct geleverd

Goede producten, netjes en snel geleverd.

Heel gemakkelijk besteld. Alles de volgende dag al netjes in huis.

Kwaliteit en snelle levering

Snel en betrouwbaar

De bezorging is volgens de afspraak bezorgd

prima en snelle service!

zeer tevreden

Snelle service, keurig verpakt

Gewoon goed

Directe levering na bestelling. Netjes verpakt ook!

Plezierig bedrijf

Super snelle levering! Binnen 24 uur geleverd. Vers verpakt! Dus langer houdbaar! Blij met de voorverpakte Sinterklaas traktatie voor onze vereniging !

Niet helemaal vlekkeloos.

Alles wat ik besteld heb keurig en netjes thuisgestuurd. De bestelling is niet correct ingevuld en een artikel is eenmaal geleverd omdat ik 1 had ingevuld en dat was een ietsie pietsie klein doosje smarties om uit te delen. Nou zitten er genoeg in om uit te delen maar het is natuurlijk de bedoeling om die doosjes uit te delen maar ja dan moet je er meer bestellen. Verwonderd dat er maar één doosje werd geleverd en jammer ! Mijn eigen fout om dan niet goed te kijken wat ik besteld had en dus haha volgend jaar beter en die smarties uitdelen ? Neen doe ik dan maar niet en is eigenlijk één hap en erg lekker !

Alles besteld en binnen 24u in huis.

Bestel hier elk jaar het sinterklaas snoepgoed en elk jaar snel en zorgvuldig ingepakt binnen 24u in huis.

Snoepstore is uitstekende hulp voor Sinterklaas!

Net zoals in 2019, uiterst tevreden.

uitstekend

snelle bezorging ,uitstekend verpakt

Prima en snelle levering

Snelle levering, lekker snoep

Beetje veel mail van de levering maar netjes verpakt en snoep ziet er goed uit

Snelle levering en makkelijk bestellen

Lekker snoepgoed

Correct en snelle levering

Zeer snelle en correcte levering

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551