Zie onderstaand.

Ruime sortering en snelle bezorging.

vlot besteld, vlot in huis

Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk besteld, snelle levering.

Geweldig, niks op aan te merken

Ik had chocolade letters besteld maar 1 letter verkeerd besteld, dit kon na een telefoontje gelijk veranderd worden en de volgende dag had ik alles in huis.

Snelle afhandeling en bezorging.

prima service, goed product

Altijd perfect

Bestel hier al een aantal jaren op rij voor onze organisatie en heb er echt niks op aan te merken. Super snelle levering, netjes verpakt en producten zoals je ze verwacht bij het bestellen. Top!

Ruime keus en snelle levering

Zie hierboven

Heel goed leuk assortiment snel bezorgd

Snelle levering, heerlijke drop!

Voor mijn schoonfamilie in Duitsland heb ik dubbelzoute drop besteld omdat ze die daar amper kunnen kopen. Snelle levering en een blije familie!!

Goeie prijs en prima kwaliteit

Duidelijke site en super snel geleverd. Toppppp

lekker snel!

Veel snoep - snel geleverd!

Goed en Snel geleverd

Snoop was lekker en Snel geleverd

Goede service goede levering vers snoep top

Keurig advies en levering

De producten waren goed verpakt en zeer goed ontvangen. Ook het advies na de bestelling over de leverdatum werd gewaardeerd.

Met een wachtwoord is het niet makkelijk.

Als je zonder een wachtwoord werkt gaat het makkelijk. Zou graag willen bestellen als het zonder kan.

Goede zaak met snelle levering.

Voor de tweede keer besteld bij Snoepstore. En tot tevredenheid. Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Zeer snelle levering

Zeer goeie ervaring

Prima goed spul netjes verpakt

heerlijk snoep, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt, ook individueel in de doos.

contact en levering goed, product veel tegen.

Snelle reactie op mijn bestelling, ook het bezorgen ging goed. Wij hadden op internet gezien dat de bestelde zakjes strooigoed bestond uit kruidnootjes en snoepjes. Helaas toen wij de zakjes bekeken, nadat zij bezorgt waren, zaten er heel weinig ( 4 ) snoepjes in per zakje. Het heeft ons op het verkeerde been gezet. Wij willen graag een zakje gemengd strooigoed aan de kinderen geven, net als andere jaren, toen wij de zakjes zelf maakten. Jammer!!!

Snel geleverd.

Snel geleverd en goede spullen.

Correcte levering

Leuk

Snel en keurig geleverd!

Snel en correct geleverd, voor herhaling vatbaar!

Dat was wat ik verwacht had !

super goed

snel en jullie hebben me blij gemaakt kan niet zonder die lolly,s

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551