Snel,

Lekkere snoep, op tijd en mooi verpakt

Mijn bestelling kwam snel aan, was mooi verpakt in afgesloten plastiek zakjes. De snoep was naar verwachting lekker, zag er mooi uit en was nog heel zacht en vers. Prijs-kwaliteit super, dus graag snel weer.

Snelle levering, ruime keuze

Ruime keuze aan snoepgoed, verpakt voor grootverbruik. Snelle verzending met duidelijke track and trace.

Super goed en snel

Alles is naar wens goed verpakt en snel geleverd

Leuke producten.

Snelle levering, en niet duur. ( goed verpakt )

Super wat betreft kwaliteit , verpakking ,snelle levering .Alleen maar aan te prijzen .Ben zeer tevr

Alleen maar positieve ervaring wel 1 minpuntje.Heb al meegemaakt dat er een artikel ontbrak.

Een zeer snelle levering. Nu nog alles proeven..maar het gene dat al geproefd is, is goedgekeurd!

Ouderwetse puntzakken geweldig!

Netjes, snel en zorgvuldig!

Goed en snel gelevert

vlotte levering

binnen een dag de bestelling in huis. Prima!!

Super goede en snelle levering.

De snoep is gewoon goed. En de levering snel.

goede servies

ben heel te veerde over de servies

SUPER

heel blij met deze snoepstore levering snel dus vlug beginnen met snoepen hahah we hebben er al eens besteld en dat gaat zeker meer gebeuren en de snoep is goed verpakt dus erg vers

Perfecte service en lekker snoep

Snelle levering, goed ingepakt en lekker snoep. Zoals het hoort. Vijf sterren!

Nostalgie en super snel geleverd

Snel en goed geholpen, goede prijs/kwaliteit.

Snel en goed geholpen, goede prijs/kwaliteit.

Fijne en goede service

Een bestelling geplaatst en de dag erop binnen. Keurige info en snel

Snel en goed

Leuke voorraad. Snel besteld en bezorgd.

zeer tevreden

Zeer goede ervaring. Ik heb het aanbod gevonden dat ik nergens anders kon vinden, tegen een goede prijs en de bestelling is super snel verwerkt. De volgende dag had ik het al!

Toppertje

Toppertje! Echte aanrader! Super snelle verzending!

Top levering

Snoep netjes ingepakt, allemaal per stuk netjes in een papiertje. Goeie snelle levering en het belangrijkste, heerlijk snoep. Top

Snelle service, veel keus vooral in suikervrij snoep

Heel erg tevreden!

Na lang zoeken eindelijk een normaal ogende website gevonden waar ik de snoepjes kon bestellen. Kinderen waren super blij. Snelle levering!

Ruime keuze Snelle service Alles netjes verpakt In 1 woord perfect

Helemaal super!!!

Makkelijk, veel, snel en no problemo's.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551