Snel, Betrouwbaar en Uitstekend Ruim assortiment.

Middelmatig

Katjes en muntdrop is net beton

Uitstekende service en levering.

Heerlijk snoep

Snel en lekker

geweldig

zeer snelle levering, dik tevreden

Snelle levering van lekker snoep

Steeds weer een snelle, goede levering van heerlijk snoep

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Snelle correcte levering

Producten werden snel en correct geleverd

Super service

Hier ga ik nog bestellen super verse snoep en snelle service dezelfde dag nog verzonden ik ben zeer tevreden tot de volgende bestelling

Snelle en goede levering!

Je kon de status van het pakketje altijd zien en het werd zoals vermeld op tijd geleverd.

Wat een 'lekkere' snelle service

De bestelling heel snel in huis, allemaal keurig verpakt en voor een mooie prijs. Dat wordt vast een 'lekker' en geslaagd corona-proof kinderfeestje dit weekend!

Product zoals omschreven. Snelle levering!

Snel geleverd, goedkope prijzen, goede kwaliteit en een grote verscheidenheid aan schepsnoep!

Toppie vetzorgd

Dit is mijn vierde keer dat ik bestel en het is weer toppie verzorgd ,alles netjes ingepakt ,ga zo door

Snelle nette levering

Groot assortiment goede prijzen, snelle en goede verzending.

harstikke goed

vlotte afwerking

Supersnelle levering!

Nogmaals: supersnelle levering.

Super snelle en nette levering! Dankjewel!

Snel en leuk

Goede verpakkingen en netjes verzonden

Snelle levering, goed verpakt!

Zeer snelle levering

Snel geleverd Snoep is zoals op de website Het is super lekker

Ik was al lang op zoek naar de echte fruitsnoep van vroeger hier kon ik ze vinden

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551