Makkelijk en snel

Alles was duidelijk aangegeven, kiezen en betalen ging soepel en we hebben snel ons bestelling in huis gekregen.

Heel erg tevreden

Makkelijk om de bestelling te volgen en het snoepgoed was/is van een uitstekende kwaliteit

Heel goed, vanwege een geweldige medewerker!

Ik heb heel goed contact gehad met een medewerken van Snoepstore, die na mijn 'klacht' besloot om de stereotyperende 'zwarte pieten' van de website te verwijderen. Snoepstore is nu dus een hele fijne website die geen ouderwetse denkbeelden promoot. Ik ben dus heel tevreden!

Snelle levering , heerlijk snoep en gewoon netjes beaorgd.

Nette en vlotte bezorging.

Je wordt goed op de hoogte gehouden via de email hoe of het met je bestelling staat. Alles ruim en keurig verpakt. En snel bezorgd, ze doen wat ze zeggen.

Chocotof vervallen

Ik kocht voor de tweede maal een kilo chocotof. De eerste maal was het een 15 a 20% die zacht zijn vanbinnen, nu zeker meer dan 50%. Deze zijn niet de kwaliteit die je van chocotof verwacht, ondermaats en gewoonweg schandalig dat men zoiets durft te verkopen!!!!

De chokotoffs zijn versuikerd

Beste, Een beetje spijtig dat chocotoffs niet meer helemaal zijn zoals ze zouden moeten zijn. Ik denk dat deze te lang bij jullie in het magazijn hebben gelegen. mvg

Veel te duur

Normaal haal ik 150 droppen voor 12 euro bij de kweker of macro maar ja niet meer gemaakt dat schroeft de prijs op ik had alleen niet verwacht dat dat dik verdubbeld zou worden maar ja hij vind ze nou eenmaal lekker maar dit is wel 1 malig maar bedankt dat jullie nog wat hadden hij is er blij mee

Snel geleverd, leuk verpakt en goed gevuld

Snel geleverd, leuk verpakt en goed gevuld

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Alles top

Geen nadelen

Snel afgeleverd

Netjes verpakt

V

Veel keuze, snel geleverd, goed verpakt!!

Betrouwbaar

Levert volgens afspraak

super

zo snel geleverd en we genieten er heerlijk van mijn man vind de truffels heerlijk en de drop echt als kind was ik er al gek op de salmiakruitjes heerlijk we komen zeker terug groetjes Mieke

Volgens verwachting en belofte geleverd

Juiste product binnen de gestelde levertijd, keurig verpakt.

Voor herhaling vatbaar

Mijn bestelling is op een snelle en correcte manier afgehandeld. Alleen pretenderen om het bestelde gratis te verzenden en vervolgens toch verzendkosten in rekening brengen, klopt in mijn ogen niet.

Snelle en goede service

Binnen een dag geleverd en ook op juiste wijze verpakt. Ideaal een echte aanrader

Binnen 2dagen pakket bezorgd

Grandioos

Het is super snel en netjes en beslist na aanrader.

Fantastisch!

Ik vond het hartverwarmend toen ik de doos van Postnl mocht aannemen met daarop "Van Sint voor..." Fijn dat u rekening hield met de opmerking!

Yummie!!!

snelle levering, heerlijk snoep

Snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon goed

Super service!

Snelle service en een groot assortiment tegen betaalbare prijzen, ons ga je vaker terug zien!!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551