snoep! veel! lekker!

ik heb geen tijd om uit te leggen ... ben aan het snoepen. goed verzorgde zakken met drop. en yum yum... wat een feest!! :-)

Héél leuk om het snoep binnen te krijgen en weer nostalgie op te halen. Goed verzorgd en verpakt en snelle levering.

veel keuze en de drop die ik in de winkel bijna nooit te krijgen is kan ik nu bij snoepstore bestellen

Snelle levering en brievenbuspakket

Snelle levering en het is fijn dat het een brievenbuspakket was. Jammer dat de verzendkosten vrij hoog waren t.o.v. de aankoopprijs van de kauwgomballen...

Snelle correcte levering

Goede producten zeer snel in huis.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Was benieuwd wat ik zou ontvangen en hoe het was verpakt. Perfekt verzorgd en verpakt. Snel geproefd en ik ben zeer tevreden. Vaak blijkt dat zoekende naar echte pepernoten je uiteindelijk toch weer kruidnoten krijgt voorgeschoteld. Dit zijn echte pepernoten. De kwaliteit en smaak van Pepernoten en Kruidnoten is goed evenals de prijs.

Supersnelle levering en top kwaliteit

Makkelijk te bestellen, in kleine en grote formaten en lekkere snoep

By na perfect!

Levering was 4dagen later!klacht ingedient by KPN

hartelijk dank voor de snelle service en levering van het heerlijke assortiment snoepjes. Ik ga vaker via jullie bestellen! Met vriendelijke groet, Nelleke Swinkels

Op het laatste moment nog een bestelling willen doen en geweldig vriendelijk en snel geholpen.

Ben heel tevreden .

Prima service!

Product precies zoals verwacht. Snelle levering.

Zeer snel en goed verpakt

Geweldige winkel, je kunt hier met een gerust hart bestellen. Zeer betrouwbaar en snel. Geen oude meuk zoals bij candyonline. In 1 woord fantastisch.

Goedkoper, zeer netjes verpakt. Lekker snoep en drop

De site is overzichtelijk en snel zaken te bestellen. Wat ik heel netjes vond is de manier waarop het snoep en drop waren verpakt. Niet alleen in een apart zakje, maar ook nog met een beschermings papiertje erom heen. Ik vind het snoep en de drop heel smakelijk. Zeker de winegums mixen zijn een succes. Het enige wat ik wat minder vind, vandaar een halve ster minder, waren de chocolade schaapjes. Daar zat een gek smaakje aan. De witte chocolade rotsen waren dan weer zalig. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Snel, goed en lekker

Bestellen was easy, product wat ik zocht was op voorraad. Snel geleverd

***

*******

Snelle levering, goed verpakt

Ik vond direct wat ik wou en de bestelling werd snel geleverd.

Prim

Uitgebreide keuze, prima prijzen. Helaas had PostNL wat vertraging..

Helemaal top!

Als horeca-uitbater vond ik het winkelen bij snoepstore.nl een bijzonder aangename en professionele ervaring.

Very good!

Very fresh!!! Fast delivery!

geweldig

zo gemakkelijk om uit te zoeken, en zeer snelle levering !!

Duidelijk, snel, makkelijk

Overzichtelijke website Snelle afhandeling Makkelijk thuis bezorgd

Fijn product en snelle levering

Leuk en lekker assortiment. Creatief met snoep.

top

snel, origineel, super kwaliteit

Uitstekend!! En erg lekker!

Snel geleverd!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551