Betrouwbaar

altijd netjes op tijd wat je besteld hebt.

Altijd precies wat ik moet hebben aan een goedkope prijs en ook nog eens supersnel geleverd!

Snelle reactie op vragen, snelle levering, product als verwacht

Snoepstore levert als verwacht, geeft dezelfde dag antwoord op vragen. Helemaal tevreden

Bestellen, afronden.bestelling betalen, gaat allemaal snel en simpel... en de bezorging is snel

Supersnel en lekker

Goed verpakt,snel bezorgd

Gemakkelijk proces van zoeken, bestellen en betalen.

Prima bevallen. Ga hier volgende keer weer bestellen.

Het was super goed

Geweldig dank u

Snelle en goeie service

Hele lekkere nostalgische dropjes.

Niet wat ik ervan verwachten

Zou suikervrij zijn !!! Maar is niet veel soeps

Goed....maar kan verbeterd worden

Goed....maar miste de bevestigings mail....daardoor kon ik niet zien...hoe het met mijn bestelling ging of wanneer hij kwam...doordat ik een dag later de track en trace code kreeg van Post NL wist ik dat het goed was gegaan. Maar verder prima hoor. Netjes verpakt en keurig wat ik besteld had.

en snel gelevert

Snelle service, ruime keuze uit mogelijkheden

perfect

goede sortering, snel geleverd

Ik vind de webshop qua betaling niet zo handig, daar stoei ik telkens mee. Maar product en levering is top!

Correcte behandeling Snelle levering

Wederom perfect afgehandeld

Zoals iedere keer, goede tijdige informatie, prima product en zeer snelle verzending.

Super en snel geleverd

uiteindelijk gevonden waar ik naar op zoek was, besteld en supersnel geleverd

Snoep best!

Snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Het snoep is hygiënisch en goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Mooie prijzen bij mijn favoriete snoep. Ik bestel wel weer hoor:)

goede service

Een groot aanbod op een overzichtelijke manier aangeboden aan een scherpe prijs.

Altijd goed

Altijd goede ervaringen met Snoepstore. Zeer snelle verzending en komt netjes verpakt aan!

Helemaal top

Snelle bezorging. Prima kwaliteit

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt en snoep prima niet plakkerig

Sneller en goede levering Correcte prijs

geweldig verpakt.

Vandaag besteld is morgen geleverd en geweldig verpakt. Ben hier erg blij mee. Zou misschien een lager aankoopbedrag mogen worden voor het gratis verzenden.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551