lekker lekker lekker

heerlijk heerlijk heerlijk

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zoals steeds goede kwaliteit van snoep, zachte prijsjes en correcte levering, goed verpakt en verse producten! Veel keuze voor elk wat wils en voor elk seizoen of gelegenheid!

Lekker bezig!!

Goed en snel verzonden.

Altijd optijd,goed afgeleverd. Lekkere suikervrije bonbons

Geweldig!

Wij hielden een speurtocht met onze kleinkinderen en moesten ze op zoek naar een schat, o.a. Gevuld met chocolademunten en cadeautjes. Vooral de chocolade medailles schot in de roos.

Snel geleverd en alles was goed verpakt

Ruim assortiment van goede kwaliteit

Veel keuze en goede kwaliteit van de producten. Snelle service en levering.

geweldig

lekkere snoep,en niet duur en wordt snel bezorgd

Zeer vlotte verzending

Zeer goed snelle service

Hele snelle levering

Ruime keus, snelle levering!

Positief

Fijn verzorgt en geleverd toppie

De levering was snel en goed lekker snoep en apart verpakt

Lekker en snel

Veel mentos variaties

snelle en comfortabele levering en betaling

ik zou het nog eens doen. lekker snoep en snel besteld

Uitmuntend !

super snelle levering, tegen goede prijzen !

zeer goed

Het is mijn eerste keer dat ik bij snoepstore hebt besteld ik vind super goed ik heb geen slecht ervaring mee .

Snelle levering, geen minpunten

Top! Snelle levering en ziet er goed uit

Ik had snel een cadeau nodig voor mijn team, en dit cadeau werd super snel geleverd. Ziet er ook top uit.

Snelle levering, netjes ingepakt en natuurlijk lekkere snoepgoed!

Stipte levering

Vriendelijke bezorgster.uitstekende kwaliteit,voor herhaling vatbaar,

Eerste keer besteld en uiterst tevreden. Groot assortiment, zeer snelle en keurige levering.

Zeer goede eerste indruk. Assortiment is reuze, waardoor kiezen wel moeilijker wordt. De bestelling en snelle levering zijn top. Ik zal hier zeer zeker vaker een bestelling plaatsen, en bij anderen aanraden.

Voegt woord bij daad

Het bericht v hoelaat en wanneer, klopt als N bus!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551