Prima, alles zoals op de site staat

Supersnel

Je wordt prima op de hoogte gehouden waar en wanneer de bestelling geleverd wordt, top!

Helemaal top!!!

Helemaal top mooi verpakt, en op tijd geleverd

Veel keus en snelle levering

Ontzettend veel keus en de volgende keurig verpakt in huis.

Perfect enPrecies wat ik zocht

De juiste snoepwaren en snel geleverd

Blije kids

Snoep zit netjes verpakt en snel geleverd. Echt super snoep is zacht en smaakt erg vers. Het snoep zelf was goed netjes verpakt in een grote doos.

Super snel

Alles super snel geleverd !!

Ga zo door want dat willen we!

Alles ging werkelijk heel goed en erg vlot! Aan het ontvangen pakket mankeerde ook helemaal niets!

Bedankt weer voor de goede en snelle service!

Bedankt weer voor de snelle en fijne service! De kinderen op ons feestje zullen weer heerlijk smullen van jullie lekkere snoepjes!!

Snelle levering.

Veel keus en goed verpakt. Heerlijke site.

Bestelling vlot en correct ontvangen.

Al verschillende keren besteld altijd goed

snelle levering, goede service en communicatie was goed.

Mijn pepernoten & taaitaai werden de volgende dag geleverd en waren lekker vers!

En dat voor een fractie van de prijs die je bij de supermarkt betaald.

Veel keus

Veel keus in snoep en chocolade, alleen in suikervrije lolly mag er meer keuze zijn

Jeanette heeft me uitstekend geholpen!

Mijn bedoeling was om een cadeau te laten bezorgen, ik kreeg het niet voor elkaar om de factuur op mijn adres te laten komen i.p.v. bij het cadeau! Gelukkig kwam alles in orde na een telefoontje met de Snoepstore. Jeanette heeft het opgelost, heel vriendelijk en behulpzaam.Mijn dank en complimenten! A.van Malssen.

top

snel

Altijd top

Makkelijk te bestellen. Snelle verzending. Goede verpakking. En belangrijk ... Altijd vers.

Niet ontvangen wat ik besteld heb

In plaats van de bestelde vruchten lettertjes heb ik vruchtenhartjes gekregen. De lettertjes hadden een educatief doel moeten dienen, nl de kleinkinderen op een aangename manier de spelling van onze taal bijbrengen De kwaliteit van het product is goed. Dit is de reden dat ik bij "aanbevelen" toch maar ja heb ingevuld.

Netjes

Netjes op tijd en prima verpakt

Snel

Fijn dat het zo snel geleverd kon worden. Alles netjes verpakt. Super!

Goede snelle service

In de nacht besteld, die dag reeds verstuurd en dag later in huis, WoW wat een snelle en perfecte levering! En wat een keus aan heerlijkheid, zeker voor herhaling vatbaar!

Top!!

Snelle levering en niet duur

bezorging niet ok

heb deze week een dag vrijgenomen om het pakket te ontvangen de dag van levering stuurt post.nl dat het een dag later word vandaag briefje in de bus dat ik het kan ophalen bij een post punt welke elke dag om 6 sluit kan niet nog een dag vrijnemen om dit pakketje op te halen post wil niet meewerken om het te bezorgen erg vervelend ik zie geen mogelijkheid dit op te halen en zal er ook zeker niet nog een dag voor vrijnemen het was voor een kinderfeestje wat nu ook lekker in de soep loopt bedankt post nl graag reactie

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551