Lekker en snel,

Snelle toezending, Prima verzorgd!

De drop is verslaafend

Snel bezorgd

super en snel

Duur maar dan heb je ook wat staat nu eenmaal baby bij dus gaat altijd 3x over de kop zeggen we dan maar gaan voor een geslaagde babyshower voor een vriendin van mij

Lekker

Heel netjes verpakt en heel snel geleverd

Goede snelle levering

Heerlijk en veel keus!

Heerlijk snoepgoed, veel keus en snel geleverd. Ook altijd keurig verpakt.

Goed en snel en zeker lekker!

Alles wat ik besteld had is ook binnen. En alles wordt goed ingepakt. De nette verzorging van je snoep straalt af van hoe alles netjes verpakt en verzonden is. 4 en een halve ster is dan ook , omdat er altijd ruimte is voor verbetering al is het al goed.

Goede kwaliteit en service

Ruim assortiment tegen redelijke prijs. Goede kwaliteit van de producten. Snelle service en levering

2kg snoepjes!

Snelle levering, snoep in gootverpakking en deze snoepjes zijn vrijwel nergens te krijgen. Dank!

Super geholpen!!

Had moeite mijn bestelling te betalen doordat ik niet werd doorverbonden met mijn bank. Toen telefonisch contact opgenomen met deze zaak en zij opperde genoeg mogelijkheden om toch te kunnen betalen. De bestelling zou meteen verstuurd worden en inderdaad, de volgende dag had ik het snoepgoed in huis om de traktatie van mijn kind op tijd te kunnen maken!!

Goeie kwaliteit, lekkere smaak

Goeie kwaliteit, lekkere smaak

Correcte levering en voordelige prijssetting

In het algemeen had ik een positieve ervaring met mijn aankoop. Van de vlotte bestelling tot de even correcte opvolging en vlotte levering van de producten. Een kleine bijsturing zou ik echter vragen in het vermelden van afmetingen en of gewicht van individueel snoep. Misschien niet een veelgevraagde optie, maar voor ons wel belangrijk. We bestelden hartsnoepjes in de veronderstelling dat die voldoende klein waren om in bepaalde pakketten te stoppen, maar stelden bij ontvangst vast dat het om (relatief) grote items ging. Ook het aanbod mag zeker nog uitgebreider.

Top Snel geleverd

groot aanbod; snel geleverd

royale keuze ook in suikervrij snoepgoed

Goede ervaring

Het pakket kwam nettjes bij mij binnen. Alles was goed in de doos verpakt. Superblij er mee en ben zeker van plan om in de toekomst hier meer gebruik van te maken.

Goede snelle service

Snelle levering, super fijn. Mooie zakken snoep voor nette prijs

Snel en goed

Bestel altijd mijn grote hoeveelheden snoep hier. Snel en goed.

Zeer snelle levering

Dit was de tweede keer dat ik bij Snoepstore heb besteld. En ik ben net als de eerste keer dik tevreden. Snel geleverd en goed verpakt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lekkere botersnoepjes

Lekkere botersnoepjes, fijne prijs. Goed geleverd in zakje en doos. Prima

Topservice, direct antwoord op mails, snel geleverd in België !

Zie hierboven

Nette en goede service

Zeer goede kwaliteit.

Alles in orde en ok

Veel snoep voor een redelijke prijs. Ziet er goed uit.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551