Goed aanbod en snel thuis geleverd! Top

Ik heb een chocolade medaille besteld voor een leerling van mij die dat heeft verdiend. De bestelling was mooi ruim op tijd bij mij thuis, voordat het schooljaar er op zat. Top!

Eenvoudig bestellen, snelle levering.

Snelle levering en ziet er super uit

Absolute aanrader. Snelle levering. Goede kwaliteit snoep.

Geweldig!

Tot 2 x toe snoep besteld dat snel geleverd moest worden en beide keren is het op tijd binnen gekomen. In 1 woord geweldig. Bedankt.

Duidelijke website en tijdige levering.

Duidelijke website en tijdige levering.

Snelle levering super produkten

Komen afspraken na.

Super snel geleverd en heerlijk snoep

hoge bezorgkosten

Hoge bezorgkosten voor een pakketje wat door de brievenbus kan.

Topservice!

Topservice!

Super! en Snoepstore heerlijk

Al heel lang ben ik zeer tevreden over ' Snoepstore' Ik ben maar alleen, maar toch altijd nog goed voor 'n aantal kilo's salmiak droprepen!Dit maal besteld via mijn eigen E-mail! De bestelling gaat van 'n leien dakje en de afhandeling daarvan is super. Mijn dank daarvoor!

Alles goed in orde

Goed, snelle levering

Keurig verpakt

Zoals altijd prettig snel en goed.

super

netjes verpakt en geleverd. heel veel aan bod kan moeilijk keuze maken zal alles wel willen bestellen. we raden het iedereen aan om te kijken en te bestellen. de levering is ook super snel. heel veel lekkere snoepgoed. niets op aan te merken. wat je in de winkel niet kan verkrijgen is hier wel aanwezig. het is gewoon jammie

GOED

Mooie site

Heel tevreden!

Super tevreden en een super snelle levering! Hartstikke bedankt!

Vlug geleverd keurig verpakt

Snel en netjes verpakt geleverd,smaak is nog afwachten want worden donderdag pas getrakteerd!

Binnen 1 dag mijn bestelling binnen, roomservice!

Snel en efficient

Zeer tevreden!

Snelle levering van erg lekkere chocolade

Supersnelle levering Groot assortiment Lekkere, maar ook leuke chocolade

Snel geleverd en de bestelling is keurig afgeleverd en naar wens

Lekker snoep/drop en heel snel geleverd

Er is veel keus en de bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551