Gemakkelijk en snel

Bestellen gaat gemakkelijk, de producten worden keurig verpakt en snel geleverd. Helemaal tevreden.

Wat je ziet, is wat je krijgt. Super!

Alles was perfect. Er was NIET één van de soorten snoep, verkleurd, uitgedroogd, ingedrukt, afgebrokkeld of taai. Ik ben zeer tevreden. Waarom dan geen 10? Het verpakkingmateriaal. Elk soort zat apart in een plastic zakje. Ik weet daardoor heeft ook elk soort de smaak behouden, maar het is erg veel plastic.

ok.!!

Alles goed verlopen, vlugge verzending . Niks op aan te merken !!

Snelle bezorging.prima verpakt..ga zo door

Beter dan verwacht

Super snelle levering. Bestelde Snoepzakken waren groter dan verwacht!

Ruime keus, snelle levering.

Super snel en goed bezorgd... 10

Super service

Uitstekend!

Makkelijke site, groot assortiment, snelle levering en goed verpakt

Geweldig! Netjes geleverd en verpakt, goed op de hoogte gehouden.

Eerst een vraag gesteld over het verpakken via de mail, volgende ochtend kreeg ik direct antwoord. Volgende dag ook al gelijk geleverd na het bestellen, netjes verpakt. Verse snoep, geen oude troep. Vriendelijk personeel, ik zeg top! Ga hier zeker vaker bestellen. Bedankt!

Uitstekend!

Zeer snelle ontvangst, goede verpakking, prima product!

Afval houden ze niet zelf.

Beetje jammer dat ze hun afval van de verpakkingsmaterialen bij de bestelling in de doos achterlaten.

Super snelle levering

Goede website en fantastische aflevering!

Overzichtelijke website, makkelijke bestelling en snelle fantastiSche afkevering!

Lekkere snoep, groot assortiment, acceptabele prijs

Lekkere snoep, groot assortiment, acceptabele prijs.

Heel goed en duidelijk

De site waa heel overzichtelijk en duidelijke. En de levering snel. En ook nog lekker betaalbaar.

Goede en snelle service

Besteld vanuit België, vlotte en snelle service!

Toppie

Veel lekkers & snel geleverd!!

Besteld en dag naderhand al in huis was zeer tevreden . Ook allemaal goed verpakt lekker vers snoep . Zal zeker nog eens bestellen

Pepernoten: erg droog en smaakt naar niets!

Het mag er dan als echte pepernoten uitzien, smaken doen ze er totaal niet naar. Het moet net als peperkoek zijn, dus ook met die kenmerkende anijssmaak. Die is er helemaal niet. Ook horen ze ernaar te ruiken, maar ook dat doen ze niet. En als laatste: ze zijn kurkdroog en lijken daardoor niet vers. Een behoorlijke tegenvaller: ik had mijn dochter willen verrassen, omdat zij onlangs trek kreeg in echte pepernoten. Maar die vlieger gaat helaas niet op. ☹

super!!!

vanalles besteld, super verpakt, dag later in huis! zeer tevreden!

Snel geleverd.

Enkele plastic dozen waar snoep in zat waren beschadigd. Verder goed snoep. Duidelijke omschrijvingen en veel keus. Zou handiger zijn als je keuze zou hebben voor bezorgdagen.

Heerlijke lekkere roombonbons

Heerlijke lekkere roombonbons met vulling,met pure schocolade en melk choc.Veel variaties in bonbons.Goed verpakt en zeer snelle levering.

Prima goed en snel geregeld

Prima goed en snel geregeld

Snel en zeer goed

Snel en goed verpakt

Goede en snelle service

Opzoek naar jeugdsentiment in het snoepgoed van de jaren 80. Heerlijk dat het nog bestaat maar het was wel even zoeken.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551