Snel geleverd en goed verpakt. Super

snelle, goede en nette service!

snelle, goede en nette service!

groot Vertrouwing!

Lekker#Snoepjes!.goed in gepakt

Snel en correct

Snelle en correcte levering in België

Goed vindbaar, betaalbaar en snelle en goede levering

Snoepstore doet wat ze beloven. Nette levering tegen goede prijs.

Prima producten

Snel geleverd en alles naar wens

Lekker en snel

Snoep is erg lekker en het was snel bij mijn thuis

perfect

Top, netjes, en binnen 3 dagen geleverd.

Snel geleverd Netjes verpakt

Super lekker

Snelle levering snoep zoals omschreven en heel lekker. Voldeed aan al onze verwachtingen.

Netjes en goed verzorgt

Al paar keer besteld hier en super kwalitijd geleverd

Perfect levering

Mooi op tijd geleverd en vlotte communicatie.

Nog steeds niet ontvangen

Jullie sturen mij een veoordelingsformulier terwijl ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. Vandaag is het 6 juni. Ik heb eergisteren wat besteld bij Bol.com en dat was er vandaag al. Ook via PostNL. Vreemd toch? Ger Jacobs

Snelle levering Erg leuke/lekkere snoepzakken om uit te delen

Niets ontvangen

1 week na bestelling niets ontvangen

Tevreden

Goed en snel geleverd verder geen slechte ervaring

Ik ben al van jongsaf aan dol op die harde schcuim blokken. Nooit meer kunnen vind tot nu. Volgende dag had ik mijn pakketje al in huis. Helemaal geweldig en zeker niet de laatste keer dat ik ga bestellen.

Snelle service, goede prijzen!!

Donderdag besteld, vrijdag in huis, heel Blij mee!

Top verzorgt/goeie prijs/snelle levering

De ene dag besteld na 17u Dag erna al thuis Betaalbare prijzen Helemaal top

Snelle levering. Mooie prijs kwaliteit snoepzakjes!!! Gewoon top!

Lekker

Mooie, webshop, met vele lekkernijen, verder keurig verpakt en een super snelle levering

Super snelle levering!

Voortaan school traktaties via jullie, super snel en ziet er goed uit!!

Prima en snel

Makkelijk te bestellen . Goed verpakt En een heel breed assortiment en betaalbaar

Nog niet geleverd

Levering schuift steeds op, nu staat er binnen de 3 werkdagen. . Hopelijk nog wat vers

Nog niets ontvangen

geachte, ik heb mijn levering nog niet gekregen kan u nagaan wanneer ik die ga krijgen aub?

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551