Snelle levering en lekkere snoep! Alleen de verzendkosten vallen tegen.

Lekker en snel

Lekker en snel

Nauwkeurige service

Wat ik bestelde kwam de volgende dag al aan, keurig verpakt. Kortom: ik ben heel tevreden.

Zeer snelle levering

Snelle levering van product wat eigenlijk seizoen gebonden is. (Pepernoten) Mijn kleindochter van drie was er erg blij mee!

Super! Hier bestel ik zeker nog eens.

Snelle en goede levering. Heerlijke chocoladeflikken.

lrvrting

zeer snrl geleverd

Lekker

Snelle levering Goed verpakt Lekker

Klopt altijd bedankt

Veel keus. Netjes verpakt. Snel bezorgd.

Helemaal goed. Hier moet je zijn!

Super makkelijk snoep bestellen.

Prettige website en eindelijk een plek waar ik suikervrije bonbons kan bestellen. Top service, alleen jammer dat PostNL niet zo snel is tegenwoordig.

In 1 woord geweldig

Supergoed verpakt, geen oud snoep zoals bij candy......., vul de rest zelf maar in. Ik ben een tevreden klant. Geweldige service en er wordt goed op mail gereageerd. Echt een topper!!!!

snel en gewoon goed

snel en gewoon goed

Even moeten wachten op de levering maar blij verrast!

Niets aan-of op te merken

Zie hierboven

Snelle en correcte levering

Duidelijke website en prijs kwaliteit zit zeker goed

Heeeeeerlijke snoep !

Word snel en goed verpakt verzonden

Super service

Van bestelling tot levering alles dik in orde

zeer goed

alles snel geleverd en zeer goed verpakt zeker voor herhaling vatbaar zijn zeer te vrede

uitstekend!

Ik kon snel bestellen en had de volgende dag alles in huis. Precies zoals bes hreven oo de website.

Zeer snelle levering!

Snoep was netjes verpakt, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Snel geleverd, top!

Top, snel geleverd, alles op voorraad.

Erg fijn dat ze zoveel suikervrije snoepjes hebben.

mooi op tijd

bestelling kwam een dag later al aan.

Uitstekend.

De kwaliteit van het product dat ik ontving is heel goed en de levering was binnen de gestelde tijd.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551