snel betrouwbaar goed verpakt kwaliteit

snel geleverd, goed verpakt, betrouwbaar, kwaliteit producten, daar is de prijs ook naar, maar dat heb ik er dan voor over

Gewoon makkelijk en ook nog lekker

Bespaard je veel tijd als je het helemaal zelf wilt doen en het was gewoon supergoed

Geweldige webwinkel

Heerlijk snoep en chocola en snel geleverd

Altijd snelle correcte levering

Altijd snelle en correcte levering aan goede prijs

Netjes bezorgd!!

Vandaag besteld de volgende dag in huis. Netjes geleverd.

makkelijk en snel

snel en simpel mijn bestelling gedaan en binnen enkele dagen ontvangen, prima!

Altijd de volgende dag geleverd

Super tevreden

Heel tevreden!

uitstekende dienstverlening

goed site, goede samenwerking, super

Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs

Nvt

Snel geleverd en netjes verpakt voor een mooie prijs.

Besteld en heel snel en goed verpakt geleverd.

en en goei suikervrij snoep

veek keuze snoep en ben er blij mee

super

nette levering super snel

super snel

Snelle levering, goede kwaliteit, precies wat we zochten.

Duidelijke website en super snelle verzending

Omdat ik in het buitenland woon en hier natuurlijk geen drop vindt was dit de tweede keer dat ik hier een bestelling plaatste. Werd netjes op de hoogte gehouden van waar mijn pakket was. Voor Nederlanders die in het buitenland wonen een echte aanrader.

Prima product en service!

Voor de carnavalsoptocht bedachten we op het laatst dat we chocolade euromunten wilden uitdelen. Even gebeld met de Snoepstore. “Als u nu meteen besteld, pak ik het meteen in en gaat het pakketje met de post mee.” En dat klopte precies. Alles mooi op tijd binnen en de munten waren nog erg lekker ook! Prima gedaan Snoepstore!

Lekker snoepen voor kleine prijzen

Ruime keuze en snel geleverd

zeer goed en verzorgd

zeer tevreden

Prima product. Goede service. Bestellen en de volgende dag bezorgt.

Fijne grote snoepzakjes met voor ieder wat wils

De levering van de snoepzakjes was prima geregeld De inhoud van de snoepzakken was groot genoeg voor kinderen en er zaten ook genoeg soorten snoep in

Eerste smakelijke bestelling uitstekend verlopen.

Goed assortiment

Ruime keuze uit snoep en prettig geprijsd

Super en snel

Ze zijn zeer snel met leveren en goed verpakt toppie hoor ik raad de mensen aan zoekt u snoep ga naar SNOEPSTORE.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551