Makkelijk bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel

Zeer snel en handig bij afhaalpunt

Super ervaring, keurig verpakt,vlotte levering, en 85 kg snoep gratis bezorgt.TOPPIE

Super ervaring,keurig verpakt, vlotte levering, en 85 kg. snoep gratis bezorgt.GEWELDIG

Wéér super!!!!

Super snel in huis. 2de keer daar besteld en alles zoals het hoort. Snel, netjes verpakt, niet duur. De kinderen waren weer blij.

perfect

snelle levering, zeer correct verpakt.

Makkelijk en vlug bestelling plaatsen, snelle levering en goedkoop.

Kan voor die prijs niet zo'n snoepzak samenstellen, je moet op pad al die producten los te kopen, dan nog inpakken etc.

Lekkere snoep maar jammer genoeg was de 'zure' snoep niet zuur :(

Zoals steeds lekkere snoep maar deze kerr jammergenoeg geen zuur te bespeuren.. Hopelijk volgende keer weer beter.

Makkelijk bestellen, ruim assortiment, prijs/kwaliteit-verhouding vind ik goedSnelle bezorging en bestelde producten keurig verpakt. Graag tot volgende keer.

Precies volgens afspraak.

De prijs/kwaliteitverhouding is goed en ze leveren keurig op tijd.

Uitstekende service

De uitstekende service zat erin dat ik chocoladeletters van Droste had besteld maar na betalen merkte dat ik 1 verkeerde had besteld. Bestelling kon ik niet meer wijzigen. Snel een mailtje gestuurd. Kreeg alleen terug dat bestelling verzonden was. Bij ontvangst van het pakje bleek toch de door mij gevraagde wijziging verwerkt.

snelle en correcte levering

Bestelling pas een week na het plaatsen verstuurd

Bestellen kan prima tenzij er haast achter zit.

Super snel en het product wat ik zocht.

Wat een snelle bezorging.

Wat een snelle bezorging. En wat was het bestelde snoepgoed en chocolade netjes ingepakt. Mijn complimenten. Geweldig gewoon.

snel en goed verpakt geleverd.

De bestelling is snel en goed verpakt geleverd.

Heel veel keus

Spullen worden snel en goed verpakt verzonden. Pepernoten en strooigoed netjes apart verpakt om het zacht worden van de pepernoten te voorkomen. Super.

Nog niet ontvangen

Bestelling geplaatst. Nog niets ontvangen na een week maar wel al verzoek om een beoordeling te plaatsen.......

Snel en goed. Niets op aan te merken.

Top!!

Super producten en snelle levering! Duidelijke emails over levering en bij vragen snelle reacties met duidelijke antwoorden. Bestellen doe ik zeker nog een keer

Een prettige kennismaking , bij me eerste order. Zeer netjes gereageerd en nette levering volgens afspraak 👍👍

Zeer betrouwbaar

Mijn bestelling was op de beloofde tijd binnen.

Precies zoals je hoopt dat het gaat.

echt ze staan voor hetgeen ze beloven

Bestelling was binnen een dag binnen, alles netjes verpakt.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551