Snelle levering en precies zoals ik het had besteld.

Keurig en stevig verpakt. De engelse drop moet mee naar het buitenland omdat familie van mij daar woont en het daar niet te krijgen is.

Al had mijn pakket een dagje vertraging is het product prima (lekker!). Of de vertraging aan de kant van Snoepstore of PostNL lag weet ik niet (maar dat maakt mij ook niet uit). Geen groot issue verder..

snelle service

Je kunt er op rekenen dat je snel krijgt wat je besteld hebt.

Snelle levering en goed verpakt

Goede site snelle levering verse snoepjes

Goed verpakt, kwaliteit en snel verzonden

Kwaliteit: zeer goed en netjes / goed verpakt. Snelheid levering: zeer goed. Ik kan er veel over zeggen, maar denk dat als ik zeg dat ik zeer tevreden ben, dat de lading meer dan dekt!

snelle levering en alles goed verpakt

Gemengd gevoel

Reactie kwam heel snel maar levering duurt nogal lang. Ik heb meer dan een week geleden besteld en nog niets ontvangen....

Super, snel en lekker.

Duidelijke website, snel geleverd. Top!

Goed en snel geleverd

Alles netjes in gepakt en snel geleverd en stuk goedkoper dan in de winkel

positief

Perfecte service!

Service is bij veel bedrijven moeilijk en vaak ver te vinden, maar niet bij snoepstore. Gaat er iets mis, staan ze gelijk voor je klaar en vinden altijd een passende oplossing.

Goed en lekker

Veel keus en Iekker snoep

Duidelijke site en snelle levering

Keurig verzorgt.

Cijfer 10 spreekt voor zich

Gute Produkte, schnelle Lieferung

Ich hab' schon zum 3. Mal für's Büro eingekauft, wir sind sehr zufrieden mit der Bestellabwicklung und den Produkten (Saures, Lakritz und Karamel).

Snel geleverd en verpakking top!

Ook goede communicatie per mail.

Snel in huis en lekker gesnoept 😄

Wij hadden 4 zakjes toffe.s heerlijk

Heerlijk en voor weinig!

Eerste keer besteld en een super snelle levering, de drop***len waren lekker zacht en vers! Ga hier zeker vaker bestellen.

Vielfältige Auswahl an Produkten

Frische Ware! Sehr guter Zustand! Lieferung nach Deutschland dauerte diesmal allerdings über eine Woche!

Levering volgens afspraak

1e bestelling gedaan en heel tevreden.

Snelle en correcte levering

Snelle levering. En de kinderen hebben met de traktatie snoep ketting lekker gesnoept 😁

Snelle correcte levering. Lekkere snoepjes. Geweldig

In één woord: "TOPSERVICE"

Voor mijn afscheid van mijn kinderen op de bso locatie waar ik werk, was ik op zoek naar kusjes snoepjes. Bij jullie gevonden, besteld, snel geleverd en ik kan 40 kinderen heel blij maken met mijn kusjes.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551