Prima shop hoor!

Vlotte levering, volgens afspraak en prima spullen

Top! Niets op aan te merken

Online besteld, levertijd stond netjes aangegeven en ook op de beloofde dag netjes geleverd. Gewoon top!

Prima, maar

Op zich verliep alles prima. Alles netjes verpakt en lekker. Het enige nadeel was dat ik de salmiaklolly's allemaal weg moest gooien, maar dat is denk ik te wijten aan het weer. Ze waren namelijk niet meer uit het plastic te krijgen en leken wel gesmolten.... Jammer, maar op zich wel voor herhaling vatbaar.

Sick

Bestel hier dingen. Ze bezorgen het. Goed spul.

Snel geleverd , goede kwaliteit

Ik ben blij deze suikervrije snoep weer te hebben gevonden en zo snel heb ontvangen

super winkel

Je raakt niet uitgekeken op al dat lekkers en nog goedkoop ook. En een snelle levering. Ga zo door.

Had zin in pepernoten (in Juli.. ik weet t, maar tis gewoon lekker).. Snel geleverd Lekkere pepernoten Toppie!

Snelle levering, goede kwaliteit!

De bestelling werd snel geleverd. Glutenvrij was ook mogelijk, dat was prettig.

Zeer snel

Snel geleverd en goede kwaliteit.

snelle en goede levering

de chocolade munten die ik had besteld waren van uitstekende kwaliteit, zowel in uitstraling als in smaak

Volop keuze in fantastisch snoepgoed. Snelle levering en niet duur.

Honingdrop smaakt niet naar honing

Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Overzichtelijke website, redelijk assortiment, maar niet alle snoep is wat je ervan verwacht. Bijvoorbeeld: de honingdrop smaakt absoluut niet naar honing, de kaneelstokjes zijn van matige kwaliteit. Jammer!

Te lekker

Te lekker en de bijna 10kg was zo op🤭

Snelle levering en alles netjes verpakt

Jummie snoep

Snelle bezorging van heerlijke snoep!

Prima levering

Prima levering

goede service snelle levering

De bestelde items waren goed verpakt en zijn in goede staat en snel geleverd.

Te laat geleverd

Bestelling ging goed maar werd twee dagen later geleverd dan aangegeven. Ik weet niet of Snoepstore daar wat aan kan doen maar het is wel vervelend.

Snelle, nette levering van kwalitatief goede producten

Heel tevreden over levering en product

Snel geleverd in een leuke puntzak

Snelle levering in een leuke puntzak!

Leuke site en snelle service!

Veel keus, en snelle service!

Mijn bestelling werd was snel binnen en prima verpakt!

Goede service en snel binnen

De bestelling was goed en snel binnen, netjes verpakt en de groot verpakkingen zijn ideaal voor school tractaties. Niks slechts kunnen opmerken aan de bestelling en het proces

Zeer tevreden! Opvallend snelle en goede service

Voor een bedrijf waar ik werk kreeg ik in de zomer de opdracht om 80 zakjes van 3 a 4 pepernoten te regelen. Een medewerker van de snoepstore heeft voor mij wat losse pepernoten gewogen en samen met mij bepaald hoeveel gewicht ik dan het beste kon bestellen. De volgende dag had ik het in huis. Briljant!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551