Prima winkel met goed assortiment

Er fijne webwinkel met goed assortiment. De enige reden dat ik een 9 en geen 10 geef is dat volgens google store er geen verzendkosten waren, maar bij de website zelf wel. Het staat op de website wel ook goed aangegeven, dus daarom maar een heel klein minpuntje.

Snel

Veel keus en snelle levering

Opdracht perfect uitgevoerd.

Vrij makkelijk uit te voeren en tot in de puntjes verzorgd.

Paashazen in juli? Het kan!

Als onderdeel van een collega'sverwennerij was ik op zoek naar chocolade paashazen. Ik vond ze bij Snoepstore. Een onverwacht genoegen. De prijs was goed, de levering perfect.

Goed verpakt, snelle levering.

Uitgebreid assortiment. Het was goed verpakt en werd snel geleverd.

3 kg snoep hier gekocht ( voor traktatie ). Super snel geleverd. Kids waren er heel blij mee. Zal hier zo weer bestellen. Veel keuze

Goede service en vriendelijke mensen

Er was 1 fout product geleverd maar zonser problemen heb ik de goede opgestuurd gekregen. De silo heb ik wel betaald maar de verzendkosten waren voor snoepstore. Vond ik erg netjes en met een paar dagen was alles rond echt super.

Bestellen en levering zonder problemen.

Levering zoals beloofd. Lekker snel dus! Aanrader.

Super ervaring!!

Petje af!!! Ik had de verkeerd artikel besteld. Heb ik zelf retour gestuurd. Ik krijg mijn geld terug in een heel korte tijd en ook een heel vriendelijk mail van het bedrijf. Echt SUPER fijn!!!

Snel geleverd, goed verpakt

Jammer dat men het gewoon in de open brievenbus plaatste. Iemand had het er gewoon kunnen uitnemen. Wel blij dat het snel arriveerde en netjes was verpakt!

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle en nette levering

• Betrouwbaarheid

Kan nog iets goedkoper denk ik.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle behandeling van berichten. Snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik heb een kleine bestelling gedaan, dat snel en simpel is verlopen. Ik heb daardoor niet hoeven te communiceren met het bedrijf zelf. De bestelling is aangekomen zoals verwacht. En het product was tevens ook naar verwachting.

Aangezien het pakket is aangekomen naar verwachting, heb ik geen verbeterpunten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering,helemaal top

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goed verpakt snelle levering en veel keus

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede snelle nette levering.

voor een leek is het moeilijk te zeggen wat precies hoeveel gram inhoud. Bij sommige artikelen staat de hoeveelheid.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551