Pluspunten
VerbeterpuntenEr werd onnodig veel vulmateriaal meegestuurd dat niet afkomstig was van de paaseitjes. Te veel plastic afval.
Pluspunten
Geleverde product is 100% in overeenstemming met het op de website beloofde Kwaliteit super Verpakking perfect Geleverd binnen de beloofde termijn
VerbeterpuntenZendtijd is correct vernoemd, maar ik zou het iets sneller willen. Hoge verzendkosten, al kan de leverancier daar niet zoveel aan doen. Ik vind de verzendkosten in Nederland in verhouding tot het buitenland over het algemeen extreem hoog.
Pluspunten
Goed verpakt, waardoor het snoep vers blijft. En niet taai is als het binnen komt!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
De prima levering
VerbeterpuntenDe inhoud was een beetje droog
Pluspunten
De bestelde artikelen waren allen keurig verpakt en deze werden vervolgens volgens afspraak op tijd bezorgd. En het snoep is heerlijk! Bedankt!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten of tips. Prima bevallen. Tot de volgende keer.
Pluspunten
Zeer mooi bedrijf.
VerbeterpuntenMisschien de website wat update. Ik kon wel mijn adres in vullen maar geen huisnummer. Misschien dat erbij zetten dat mensen dat niet zullen vergeten.
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenKijk de volgende keer beter of het pakket wat je inpakt wel de goede inhoud bevat.
Pluspunten
netjes verpakt
veelte grote doos.. zelfs voor kleinen dingen
Pluspunten
Super snelle levering en mega assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerlijkheid. Een tekort aan levering werd na navraag direct nagestuurd.
VerbeterpuntenNiet altijd antwoord na vraagje via mail info
Pluspunten
Geheel tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne uitgebreide assortiment en snelle levering een top bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles is super verlopen.werd op afgesproken tijd geleverd en het allerbelangrijkste ze zijn heerlijk.
VerbeterpuntenHeb ik in ieder geval niet.
Pluspunten
Nootjes zijn erg lekker
Produktieweg 3
3751LN Bunschoten
Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551