Goede, snelle afhandeling.

Overzichtelijke site en goede kwaliteit prijs verhouding

Super service, snelle levering.

Super. Hartelijk dank. Ons Sinterklaasfeest is gered dankzij de snelle en goede service van Snoepstore!!

Top! Snelle levering.

Producten precies als omschreven. En snel en netjes geleverd.

Dikke prima

Keurig verpakt en vond ook nog wat lekkers in de doos!

Alle zoals verwacht

Heb mijn favoriete drop besteld

Vriendelijke contact en snelle levering!

Klantenservice contact, is snel en vriendelijk! En het verzenden is super snel!

toppie

goede kwaliteit en super vlot geleverd.

Snoep, lekker en veel bij Snoepstore

Duidelijke website, snelle en goede levering. Top.

Geweldig!

goede shop ruim assorti snelle bezorging

Snel geleverd wat je besteld

Prima service. Maar assortiment kan nog beter. Zodat er nog meer keus gemaakt kan worden.

Mooi ingepakt, lekker en snel geleverd.

53 snoepzakjes besteld als traktatie. Elk zakje was met evenveel zorg gemaakt en ingepakt. Snelle verzending en heel scherpe prijs!

Supersnelle levering en netjes verpakt

Super goed Wordt snel verstuurd Netjes verpakt Dus voor ons de reden om te blijven bestellen

Was een heerlijke ervaring ;)

Lekker snoep voor een leuke prijs.

gewoon goed en snel binnen gekomen

Makkelijk bestellen en snel binnen

mix zoet zuur betekend blijkbaar ook 90% zoet en 10% zuur

Ik heb een tijd geleden bij een andere webshop een zoet/zure mix gekocht. Die was ongeveer 50/50 zoet en zuur en bestond uit minimum 50 verschillende soorten. Deze mix bestaat uit max 15 verschillende soorten snoepjes, waarvan 2 soorten zuur zijn (op 6kg is 15 soorten wel schandalig, niet?) Akkoord dat het nooit perfect 50/50 kan zijn, maar ik heb niet graag sponzige zoete snoep (die eet m´n vrouw af en toe wel als er in een mix zitten) maar deze mix bestaat uit 90% sponzige zoete snoep. Ik betaal liever meer voor meer variatie en betere zoet/zuur verhouding. Was de eerste en laatste bestelling

Snel geleverd en goed verpakt.

Groot assortiment. Snel geleverd en goed verpakt.

Prima snoep

Heb chocolade letters en chocolade eieren en een doos snoep en chocolade figuren besteld en was zorgvuldig ingepakt. Dik tevreden over mijn bestelling.

Geweldig!!!

Wat er wordt beloofd wordt ook NAGEKOMEN!! Echt TOP!!!!

Bestelling was zorgvuldig verpakt, snel verzonden en op tijd bezorgd. Volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen!

Zeer snel geleverd.

Snel en netjes bezorgd.

Bestellen en de volgende dag in huis.

snel en netjes!

Buiten het ruime assortiment worden de bestelde artikelen snel en netjes verpakt geleverd

Ik belde en kreeg direct iemand aan de telefoon die mij verder kon helpen. Ik wilde op rekening kopen en dat kon. Er werd de volgende dag al geleverd! Ik ben super tevreden.

Het was duidelijk en snel geregeld!

Super geregeld!

goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding, en snelle levering

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551