De drop was zacht,

De zoute drop was zacht. Alsof het een tijd in een vochtige ruimte had gelegen. Verschillende mixen besteld amper verschil. Het viel mij regen.

Heerlijk snoepgoed

Super snelle levering en het snoepgoed is heerlijk

Ben tevreden

Heb laten bezorgen bij mijn moeder, het is perfect verpakt en aangekomen, zei mam. Ik zie het over 14 dagen!

Ik ben tevreden over de aflevering van het product het is snel geleverd. Ook het product is goed en verzorg verpakt.

die is top

kreeg een grote doos aan deed die open alles was netjes verzorgd zeer zorgvuldig ingepakt mijn complimenten weet zeker dat ik met jullie nog wil handelen !!!en voor andere mensen kan ik alleen maar zeggen DIT IIS EEN AANRADER . Doe zo verder groetjes Lies

er netjes verpakt en snel verzonden

nu in totaal 3x besteld waarvan 1x niet compleet dat werd na mijn klacht gelijk verzonden dus erg netjes opgelost deze site is een aanrader

Netjes ingepakt . En geen plakkerigheid . Ergtevreden

Super snelle levering

Gemakkelijk te bestellen, en heel snel geleverd. Aangename ervaring

Smaakt goed

Mijn bestelling altijd mooi op tijd nooit te laat

Een betrouwbaar adres.

Heerlijke suikervrije bonbons

Super snel geleverd

Snel geleverd. Makkelijk te bestellen. En een van de weinige die hadden wat ik zocht.

Goed en snel

Goede producten.. Snelle levering. De slagroom truffels zijn top.

HEERLIJK

Heerlijk chocolade kruidnoten

lekker

super snel en goede en lekker

ALLES ZOALS HET HOORT!

Bestellen is eenvoudig. Snelle levering.

Prima webwinkel

Gewoon Top.

Dat zeg ik top.

Alles goed

Vragen snel en vriendelijk beantwoord. Bestelling goed verpakt. Prijs redelijk. Een klein misverstand dat met de volgende bestelling opgelost word. In het algemeen zeer tevreden.

Zeer tevreden!!

Ik ben heel tevreden. Snelle levering en het zijn mooie snoepzakjes. Mijn zoontje die werd 8 jaar en die vond het heel leuk om die zakjes snoep uit te delen.

Snel en netjes geleverd

Mooie maat chocolade munten, snel geleverd en netjes verpakt.

Snel en lekker

Topservice snel geleverd en heerlijk spul

alles goed geregeld

alles goed geregeld

Very good

Great service

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551