Fijn

helemaal top!!!!

Snel en degelijk.

Prima levering

Goede ervaring

Allws ging peima .lwkkere snoepjes in kleine en grote prijs.Het was makkelijm om te bestellen en ze komen ook goed ingepakt.dankje wel.

Eerste keer helemaal goed!

Volgens bestelling wordt geleverd en volgens tijd

Super snelle levering En ze hebben ook glutenvrij en lactosevrij snoep Helemaal top

Uitstekende service!

Bestelling wordt heel vlot verzonden. Speciale verzoeken mbt bestelling worden altijd goed geregeld.

Super snelle levering

Fantastische service en snelle levering binnen 24 uur. Zeker aan te raden!

Snel en goed.

Vlak voor Pasen besteld, netjes op tijd geleverd!

Prima snelle service

De levering was snel en goed

Snelle levering goed verpakt.

Goede selectie!

Snel geleverd, goed ingepakt en precies wat ik besteld had. Super!

Perfecte service

Mijn ervaring met snoepstore is geweldig Chocolade en ook snoepjes zijn vers en ook overheerlijk. En netjes verrpakt Word altijd de volgende dag bezorgd, dus perfect. Zeker een aanrader.

veel keus en heerlijk

veel heerlijk snoep en chocola en snelle nette levering

niet klantvriendelijk

ik heb al meerdere keren besteld bij snoepstore altijd met succes , alleen de laatste keer was het slecht, niet goed ingepakt veel snoepzakken waren open gegaan en lagen door de hele doos , ik heb hierover een bericht weggedaan om dit mee te delen, maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen , dit is niet erg klantvriendelijk had betere resultaten verwacht !!!!!!

Heerlijk snoep

Snelle levering en heerlijk snoep

alles zoals verwacht

Snelle levering en snoepgoed is van goedekwaliteit

Goede levering

Heerlijk snoepgoed en voor die prijs echt te doen.

Grote sortering

Goede service netjes op tijd geleverd

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snel, correct, niet duur

Snel, correct, niet duur

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551